Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος θα χτυπήσει την επόμενη φορά στη Γερμανία

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γερμανία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

Επόμενος στόχος των τζιχαντιστών θα είναι η Γερμανία, υποστηρίζουν γαλλικά και γερμανικά Μέσα, αναφερόμενα στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που έχουν λάβει οι Αρχές τους τελευταίους μήνες, στους πυρήνες εξτρεμιστών μουσουλμάνων που δρουν στη χώρα και στις τρομοκρατικές επιθέσεις που κατάφερε να αποτρέψει η γερμανική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα “Le Figaro”, από το 2011 οι Γερμανοί έχουν ενδείξεις για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα.

Δώδεκα επιθέσεις έχουν ήδη αποτρέψει οι γερμανικές Αρχές τα τελευταία χρόνια.

Το Μάιο του 2015 απέτρεψαν ένα μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στη Φρανκφούρτη. Έκτοτε τα μέτρα ασφαλείας παραμένουν αυξημένα.

Από την πλευρά της, η γερμανική εφημερίδα “Bild” επισημαίνει ότι, ορισμένοι εκ των συνεργών του Σαλάχ Αμπντεσλάμ είχαν περάσει και από το γερμανικό έδαφος.

Επιπλέον, όταν η Γερμανία ανακοίνωσε ότι εντάσσεται στις χώρες του Διεθνούς Συνασπισμού που βομβαρδίζουν θέσεις τζιχαντιστών στη Συρία, τότε αυτομάτως μπήκε στο “μάτι” των τρομοκρατών.

Σχετικά άρθρα