Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντόναλντ Τραμπ: Πρέπει να επιτηρούμε και να παρακολουθούμε τα τζαμιά

Ντόναλντ Τραμπ: Πρέπει να επιτηρούμε και να παρακολουθούμε τα τζαμιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρυξέλλες, Εκλογές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Ντόναλντ Τραμπ, Πρόσφυγες,

Τη σημαία του “αγώνα” ενάντια στο Ισλάμ έχει σηκώσει ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος όπου βρεθεί και σταθεί με πύρινα λόγια επιτίθεται στους μουσουλμάνους, ποντάροντας στην ισλαμοφοβία για την εκλογική του νίκη.

Ενώ οι Βρυξέλλες έχουν συγκλονιστεί από τις τρεις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο και σε σταθμό του Μετρό, ο Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, μίλησε την Τρίτη 22 Μαρτίου σε ψηφοφόρους του στην πόλη Λούισβιλ του Κεντάκι και δήλωσε:

«Η Δύση έχει προβλήματα με τους μουσουλμάνους».

Στη συνέχεια ο αμφιλεγόμενος κροίσος κάλεσε τις αρχές στις ΗΠΑ να επιτηρούν τα τζαμιά και να παρακολουθούν ό,τι συμβαίνει εκεί.

Αλλά και στον λογαριασμό του στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ δεν παρέλειψε να αναρτήσει το σχετικό tweet στο οποίο αναφέρει:

«Θυμόσαστε όλοι πόσο όμορφη και ασφαλής πόλη ήταν οι Βρυξέλλες. Δεν είναι πια, μοιάζει να βγήκε από άλλο κόσμο. Οι ΗΠΑ πρέπει να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και να κινούνται έξυπνα».

Ο ίδιος μίλησε στο Fox Business και δήλωσε: «Ειλικρινά έχουμε προβλήματα με τους μουσουλμάνους και θα έχουμε προβλήματα με τους μουσουλμάνους που θα μπουν στην χώρα μας».

Ο Τραμπ αναφερόμενος στις τρομοκρατικές επιθέσεις στην βελγική πρωτεύουσα υποστήριξε ότι οι Βρυξέλλες ήταν κάποτε μια πόλη με μηδενική εγκληματικότητα και τώρα είναι «η απόλυτη καταστροφή».

Σχετικά άρθρα