Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εφημερίδα του Ερντογάν κατηγόρησε το Βέλγιο ότι υποθάλπει την τρομοκρατία

Εφημερίδα του Ερντογάν κατηγόρησε το Βέλγιο ότι υποθάλπει την τρομοκρατία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βέλγιο, Βομβιστική Επίθεση, Βρυξέλλες, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Το πρωί της Τρίτης η τουρκική εφημερίδα Star, που είναι εφημερίδα του Ερντογάν, κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο της το Βέλγιο ότι στηρίζει την τρομοκρατία, επειδή επέτρεψε σε Κούρδους πατριώτες να διοργανώσουν δημόσια εκδήλωση.

Την Τρίτη 22 Μαρτίου, τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, που εξοπλίζονται και χρηματοδοτούνται από την Τουρκία, εξαπέλυσαν θανατηφόρες επιθέσεις αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο και στο Μετρό των Βρυξελλών με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 18 Μαρτίου, πριν 4 ημέρες δηλαδή, ο τζιχαντιστής Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε προαναγγείλει τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Ο αποδεδειγμένα χρηματοδότης και υποστηριχτής της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος αλλά και του Μετώπου Αλ Νούσρα, δηλαδή της Αλ Κάιντα στη Συρία, είχε δηλώσει:

«Δεν υπάρχει λόγος μια βόμβα (όπως αυτή) που εξερράγη στην Άγκυρα να μην εκραγεί στις Βρυξέλλες».

Η Δύση έχει μια αρχή: Δεν διαπραγματεύεται με τρομοκράτες. Με τον Ερντογάν γιατί διαπραγματεύεται;

Σχετικά άρθρα