Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισραηλινές στρατιωτίνες με την κουρδική σημαία – Η νέα Μέση Ανατολή

Ισραηλινές στρατιωτίνες με την κουρδική σημαία – Η νέα Μέση Ανατολή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισραήλ, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μέση Ανατολή, Στρατιωτίνες,

Σε έναν κόσμο που αλλάζει, δυστυχώς μέσα από τις οδύνες του πολέμου, η φωτογραφία που ανάρτησε η σελίδα “Διεθνής Ταξιαρχία της Ροζάβα”, που διαχειρίζονται οι ξένοι εθελοντές που πολεμάνε στο πλευρό των Κούρδων της Συρίας, προκαλεί ευχάριστη αίσθηση.

Ισραηλινές στρατιωτίνες στολίζουν με τα εθνικά χρώματα του Κουρδιστάν έναν πιτσιρικά.

Το TRIBUNE είναι το μόνο σάιτ που έχει μιλήσει για τη Συμμαχία των Αρχαίων Λαών.

Δηλαδή μια συμμαχία Ελλήνων, Ισραηλινών, Κούρδων, Ασσυρίων, Αρμενίων, Αραμαίων, Συριάνων, Ρωμηών και Αιγυπτίων που θα διεκδικήσουν ξανά μια Μέση Ανατολή της προόδου, της ευημερίας και του πολιτισμού, όπως ήταν δηλαδή πριν τη μουσουλμανική – αραβική εισβολή.

Η Ελλάδα σε αυτές τις τιτάνες γεωπολιτικές εξελίξεις οφείλει να έχει κεντρικό ρόλο, αφού η Μέση Ανατολή είναι διάσπαρτη από τα μνημεία και τις μνήμες του ελληνικού και ελληνορωμαϊκού πολιτισμού.

Αλλά δεν είναι μόνο τα μνημεία και οι μνήμες, είναι και οι εκατομμύρια Ρωμηοί ορθόδοξοι της Μέσης Ανατολής που αισθάνονται συγγενείς προς τους Έλληνες.

Η αλληλεγγύη του ισραηλινού λαού στους Κούρδους μαχητές που σχεδόν μόνοι τους αγωνίζονται απέναντι στα στίφη των θεοκρατών ισλαμοφασιστών βαρβάρων είναι συγκινητική.

israeli_women

Σχετικά άρθρα