Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος κατασκευάζει τηλεκατευθυνόμενα ντρον για να κατασκοπεύει

Το Ισλαμικό Κράτος κατασκευάζει τηλεκατευθυνόμενα ντρον για να κατασκοπεύει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μοσούλη, Νινευή, Πεσμεργκά, Τζιχαντιστές,

Το Ισλαμικό Κράτος στη Μοσούλη κατασκευάζει τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια ντρον, τα οποία χρησιμοποιεί για να κατασκοπεύει τις θέσεις των Κούρδων Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ.

Αξιωματικός των Πεσμεργκά, που μίλησε στο BasNews, είπε ότι οι άνδρες του κατέρριψαν πρόσφατα δύο τέτοια ντρον, που είχαν κατασκευαστεί από τους τζιχαντιστές μέσα στη Μοσούλη, και με τα οποία κατασκόπευαν τις κουρδικές θέσεις.

Τα συγκεκριμένα ντρον είναι ικανά για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων και φέρουν κάμερες υψηλής ευκρίνειας για να μπορούν να παρακολουθούν τις κινήσεις των Πεσμεργκά.

Ο Κούρδος αξιωματικός ισχυρίζεται ότι οι τζιχαντιστές έχουν την τεχνολογική ικανότητα να κατασκευάζουν και να αναπτύσσουν ντρον από μόνοι τους.

Βεβαίως, επειδή όλη αυτή η τεχνολογική ικανότητα των τζιχαντιστών ακούγεται και είναι “περίεργη”, μήπως οι τζιχαντιστές λαμβάνουν εξαρτήματα από τη γειτονική Τουρκία, με την οποία οι σχέσεις τους είναι γνωστές σε όλο τον πλανήτη, και στη συνέχεια συναρμολογούν τα ντρον στη Μοσούλη; Αυτό η εκδοχή ακούγεται και είναι πιο πιθανή.

Σχετικά άρθρα