Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρυξέλλες: Συνελήφθη ο μακελάρης του Παρισιού, Σαλάχ Αμπντεσλάμ

Βρυξέλλες: Συνελήφθη ο μακελάρης του Παρισιού, Σαλάχ Αμπντεσλάμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αμπντεσλάμ Σαλάχ, Βέλγιο, Βρυξέλλες, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

Στα χέρια της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του Βελγίου, βρίσκεται τραυματισμένος, ο τζιχαντιστής μέλος στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος και καταζητούμενος για τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Νοεμβρίου στο Παρίσι Σαλάχ Αμπντεσλάμ, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από τις Βρυξέλλες.

Ο Αμπντεσλάμ, ο οποίος φέρεται ότι συμμετείχε στις τζιχαντιστικές επιθέσεις που σκόρπισαν το θάνατο σε 130 ανθρώπους στη γαλλική πρωτεύουσα, τραυματίστηκε και στη συνέχεια έπεσε στα χέρια των ανδρών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας των βελγικών αρχών, σε μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη μουσουλμανική συνοικία Μολενμπέκ των Βρυξελλών.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε ότι η αντιτρομοκρατική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν μπορούν να ανακοινωθούν λεπτομέρειες.

Βέλγοι εισαγγελείς είχαν ανακοινώσει νωρίτερα ότι αποτυπώματα του Αμπντεσλάμ ανακαλύφθηκαν σε διαμέρισμα στο οποίο είχε πραγματοποιηθεί έφοδος των αρχών την Τρίτη.

Σχετικά άρθρα