Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το σποτ του Τραμπ εξόργισε τη Ρωσία

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κρεμλίνο, Ντμίτρι Πεσκόφ, Ντόναλντ Τραμπ, Ρωσία, Χίλαρι Κλίντον,

Το Κρεμλίνο άσκησε κριτική την Πέμπτη σε προεκλογικό σποτ του ρεπουμπλικανού υποψηφίου για το χρίσμα εν όψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για «δαιμονοποίηση» της Ρωσίας.

«Είδα το σποτ. Δεν γνωρίζω αν το είδε και ο πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν. Αλλά η στάση μας απέναντί του είναι αρνητική», ανέφερε ο εκπρόσωπος της ρωσικής Προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Αποτελεί ανοικτό μυστικό για εμάς ότι η δαιμονοποίηση της Ρωσίας και του ο,τιδήποτε συνδέεται με τη Ρωσία είναι απαραίτητο συστατικό μιας προεκλογικής καμπάνιας στις ΗΠΑ. Πάντα λυπόμαστε γι’ αυτό και θα θέλαμε η προεκλογική διαδικασία στην Αμερική να διεξάγεται χωρίς αναφορές στη χώρα μας», κατέληξε.

Στο βίντεο στο οποίο αναφέρθηκε ο κ. Πεσκόφ, ο κ. Τραμπ προσπαθεί να θέσει σε αμφισβήτηση τη δυνατότητα της Χίλαρι Κλίντον να αντιμετωπίσει τον κ. Πούτιν και γενικότερα τους αντιπάλους των ΗΠΑ, δείχνοντας τον Ρώσο πρόεδρο να εξουδετερώνει εύκολα έναν αντίπαλο του στο τζούντο.

Η κ. Κλίντον εμφανίζεται επίσης να «γαυγίζει», ενώ ο πρόεδρος της Ρωσίας αμέσως μετά ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Σχετικά άρθρα