Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκατοντάδες Άραβες, μέλη φυλών, ορκίστηκαν πίστη στο Ισλαμικό Κράτος

Εκατοντάδες Άραβες, μέλη φυλών, ορκίστηκαν πίστη στο Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Χαλέπι,

Εκατοντάδες μέλη αραβικών φυλών από τις βόρειες περιοχές της επαρχίας του Χαλεπιού ορκίστηκαν πίστη στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος και στον ηγέτη του Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι.

Σε φωτογραφίες που ανάρτησε στο διαδίκτυο το ίδιο το Ισλαμικό Κράτος βλέπουμε μια συνάθροιση ανθρώπων στο τζαμί της πόλης Καλκάλ, νοτιοανατολικά της Μανμπίτζ, στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού να ορκίζονται πίστη στην τρομοκρατική οργάνωση.

Όπως είπε στο ARA News ο τοπικός διαδικτυακός ακτιβιστής Σαμίρ Αλί, “εκατοντάδες Άραβες από την πόλη Καλκάλ και από τα γύρω χωριά ορκίστηκαν πίστη στην οργάνωση”.

“Ένας τζιχαντιστής μέλος της ηγεσίας της οργάνωσης και του θρησκευτικού δικαστηρίου της Σαρία μίλησε στους συγκεντρωμένους και τους προέτρεψε να ορκιστούν πίστη στον “χαλίφη” Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, καθώς η περιοχή είναι στα πρόθυρα μιας μεγάλης μάχης με τον Διεθνή Συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ και με τους Κούρδους “αποστάτες” του YPG”.

“Όλοι οι πολίτες πρέπει να ενταχθούν στις τάξεις των μουτζαχεντίν για να σταματήσουν την προέλαση αυτών των στρατευμάτων, και να προστατεύσουν τη χώρα και τους ανθρώπους της”, είπε ο εκπρόσωπος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στους συγκεντρωμένους Άραβες, οι οποίοι στη συνέχεια και ορκίστηκαν πίστη στο ISIS.

Σχετικά άρθρα