Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανθρωποκυνηγητό στις Βρυξέλλες για τη σύλληψη τρομοκρατών

Ανθρωποκυνηγητό στις Βρυξέλλες για τη σύλληψη τρομοκρατών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βέλγιο, Βρυξέλλες, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στις Βρυξέλλες αναζητώντας τουλάχιστον δύο ενόπλους τρομοκράτες οι οποίοι τραυμάτισαν 3 αστυνομικούς σε αντιτρομοκρατική επιχείρηση στην η περιοχή Φόρεστ που έχει αποκλειστεί από δυνάμεις ασφαλείας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η αστυνομία ζήτησε από τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν τα σπίτια τους, ενώ οι μαθητές σε δύο σχολεία κλειδώθηκαν στα κτίρια τους.

Στο σημείο πετάει ελικόπτερο και την έρευνα συνδράμουν κομάντος της αστυνομίας. Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Μπερνάρ Καζνέβ επιβεβαίωσε στο πρακτορείο ότι στην επιδρομή της αντιτρομοκρατικής συμμετείχαν και Γάλλοι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με το BBC, τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν εκ των οποίων ο ένας σοβαρά. «Πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών» κατά τη διάρκεια της εφόδου στο Φόρεστ μια κοινότητα των Βρυξελλών «στο πλαίσιο της έρευνας για (τις επιθέσεις) στο Παρίσι» δήλωσε ο Έρικ Βαν ντε Σιπτ, ένας εκπρόσωπος Τύπου της ομοσπονδιακής εισαγγελίας.

Η επιχείρηση συνδέεται με τις επιθέσεις που συγκλόνισαν το Παρίσι, στις 13 Νοεμβρίου του 2015, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας των Βρυξελλών στο πρακτορείο Reuters.

Η αστυνομία της βελγικής πρωτεύουσας εξακολουθεί να αναζητά υπόπτους που είχαν σχέση με το μακελειό που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 130 άνθρωποι.

Σχετικά άρθρα