Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος σταύρωσε άνδρα επειδή είπε “οι Κούρδοι έρχονται”

Το Ισλαμικό Κράτος σταύρωσε άνδρα επειδή είπε “οι Κούρδοι έρχονται”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ντέιρ αλ Ζουρ, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές,

Οι τζιχαντιστές από την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσαν και σταύρωσαν τη Δευτέρα έναν άνδρα από την πόλη Ντέιρ Αλ Ζουρ της Συρίας, στα ανατολικά της χώρας, αφού τον κατηγόρησαν ότι υποστήριξε εχθρική δύναμη.

“Ο 22χρονος συνελήφθη σε ένα εστιατόριο στη Ντέιρ Αλ Ζουρ επειδή μιλούσε για την κουρδική προώθηση προς τη Ντέιρ Αλ Ζουρ και ακούστηκε να λέει “οι Κούρδοι έρχονται”, είπε ο τοπικός μιντιακός ακτιβιστής Αχμέντ Ραμαντάν στο ARA News.

Οι κουρδικές δυνάμεις της Συρίας, το YPG, και οι ομάδες του Συριακού Δημοκρατικού Στρατού (SDF) συνεχίσουν την προέλασή τους ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στη βορειοανατολική Συρία.

“Συνελήφθη από την “ισλαμική αστυνομία” της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και οδηγήθηκε στο θρησκευτικό δικαστήριο της Σαρία το οποίο διέταξε την άμεση εκτέλεση και στη συνέχεια σταύρωση του άνδρα”, είπε ο Ραμαντάν.

Το δικαστήριο της Σαρία έκρινε ένοχο τον άνδρα ως υποστηρικτή των κουρδικών δυνάμεων, οι οποίες είναι θανάσιμος εχθρός των τζιχαντιστών.

“Ο άνδρας εκτελέστηκε και σταυρώθηκε δημόσια, μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους στο κέντρο της πόλης”, είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο ARA News.

Σχετικά άρθρα