Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με βόμβα υδρογόνου απειλεί τη Νέα Υόρκη ο Κιμ Γιονγκ Ουν

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ατομική Βόμβα, Βόρεια Κορέα, Εφημερίδα Washington Post, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κιμ Γιονγκ Ουν, Νότια Κορέα, Πυρηνικά Όπλα,

Από τη Βόρεια Κορέα βγήκε προειδοποίηση πως θα μπορούσε να σβηστεί από το χάρτη η Νέα Υόρκη με τη βόμβα υδρογόνου μέσω βαλλιστικού πυραύλου.

“Η βόμβα υδρογόνου που διαθέτουμε είναι μεγαλύτερη από εκείνη που κατασκεύασε η ΕΣΣΔ” αναφέρουν βορειοκορεατικά ΜΜΕ σύμφωνα με την Washington Post.

“Αν αυτή η βόμβα φτάσει να εγκατασταθεί σε βαλλιστικό πύραυλο και πέσει στη Νέα Υόρκη δεν θα μείνει τίποτε όρθιο και κανείς ζωντανός” αναφέρει το βορειοκορεατικό DPRK σύμφωνα με την Washington Post.

Την ίδια στιγμή που οι ΗΠΑ και η Νότια Κορέα πραγματοποιούν ασκήσεις μεγάλης κλίμακας, η Βόρεια Κορέα προ ημερών έριξε δύο βαλλιστικούς πυραύλους ως προειδοποίηση στη θάλασσα της Ιαπωνίας.

Επιπλέον, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ζήτησε να αυξηθούν οι πυρηνικές δοκιμές “για να εκτιμηθεί η καταστροφική ισχύς της Βορείου Κορέας και η επιθετική ικανότητα των πυρηνικών της όπλων” αναφέρει η Washington Post.

Σχετικά άρθρα