Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τούρκοι “το κάνουν” από τον αφαλό και νομίζουν ότι η γυναίκα δεν είναι παρθένα

Τούρκοι “το κάνουν” από τον αφαλό και νομίζουν ότι η γυναίκα δεν είναι παρθένα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για BBC, Βίντεο, Ιερόδουλες, Τουρκία, Τούρκοι,

Αντιμέτωπη με την παράνοια της βιομηχανίας του έρωτα στην Τουρκία βρέθηκε η δημοσιογράφος του ΒΒC, Στέισι Ντούλεϊ.

Όπως αποκάλυψαν στο ντοκιμαντέρ που γύρισε για τη βιομηχανία της πορνείας στην Τουρκία, εκδιδόμενες γυναίκες φοβούνται ακόμα και για τη ζωή τους εάν αποκαλυφθεί το επάγγελμά τους.

Μία από αυτές εξηγεί στη δημοσιογράφο ότι η άγνοια των ανδρών οι οποίοι είναι άπειροι στον σεξ είναι μεγάλη, που κάποιοι νομίζουν ότι το κάνουν μέσω του…αφαλού των γυναικών τους. Ενώ δεν παραλείπει να εξηγήσει ότι πολλοί είναι και εκείνοι ο οποίοι τις επισκέπτονται για να πειραματιστούν.

«Έρχονται εδώ για να ζήσουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις, αυτά που δεν μπορούν να κάνουν στο σπίτι… στις τουρκικές οικογένειες το στοματικό σεξ ανάμεσα σε έναν άνδρα και τη σύζυγό του δεν είναι και πολύ φυσιολογικό επειδή είναι εκτός ορίων, οπότε έρχονται εδώ για αυτό. Κάποιοι δεν ξέρουν πού πάει τι κατά το σεξ. Φυσικά στην Τουρκία η παρθενία είναι σημαντική. Οπότε για παράδειγμα, τη νύχτα του γάμου, ένας άνδρας προσπαθεί να… μπει στον αφαλό της γυναίκας του, και εάν δεν δει αίμα, μπορεί να νομίσει ότι δεν είναι παρθένα και να την σκοτώσει. Φυσικά και δεν μπορεί να βγει αίμα από εκεί, οπότε δείχνοντάς τους πώς να το κάνουνε, με τη βοήθειά μας, θα έχουν υγιείς σχέσεις και θα αποτραπούν φόνοι» εξομολογείται στην κάμερα η ιερόδουλη Hulya, προκαλώντας την έκπληξη της δημοσιογράφου.

Φρίκη προκαλεί η αποκάλυψη μίας άλλης ιερόδουλης μπροστά στην κάμερα, η οποία ισχυρίζεται ότι Τούρκος της ζήτησε να την λέει «Αϊσέ»: όταν τον ρώτησε γιατί, της απάντησε ότι ήταν το όνομα της κόρης του (!). «Αν δεν ήμουν εδώ εκεί τη μέρα μπορεί εκείνος ο τύπος να είχε κάνει κάτι στην κόρη του» λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Σχετικά άρθρα