Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τσαβούσογλου απειλεί την Κύπρο να μη μπει εμπόδιο στην Τουρκία!

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αχμέτ Νταβούτογλου, Ευρωπαϊκή Ένωση, Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κύπρος, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Τουρκία,

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου απειλεί την Κύπρο για το μπλοκάρισμα κεφαλαίων στις διαπραγματεύσεις Τουρκίας-ΕΕ.

Ο κ. Τσαβούσογλου ζητά και από την Ε.Ε. να αλλάξει στάση απέναντι στην χώρα του και να μην χρησιμοποιεί το Κυπριακό Πρόβλημα ως άλλοθι για να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις της με την Τουρκία.

«Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το Κυπριακό Πρόβλημα. Δεν πρέπει να επιτρέπουν στον Ρωμαίικο Τομέα της Νότιας Κύπρου, ο οποίος έγινε μέλος (της ΕΕ) δίχως την λύση (του Κυπριακού), να μπλοκάρει τόσο σημαντικά θέματα», δηλώνει.

Ας σημειωθεί ότι μόλις λίγες ώρες πριν την νέα δήλωση του κ. Τσαβούσογλου, στα πλαίσια της κοινής συνέντευξης τύπου με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου είχε δηλώσει ότι οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην λύση του Κυπριακού Προβλήματος.

Σχετικά άρθρα