Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 6 σκλάβες Γιαζίντι στη Μοσούλη

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 6 σκλάβες Γιαζίντι στη Μοσούλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γιαζίντι, Ερωτική Σκλάβα, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μοσούλη, Νινευή, Σκλάβοι, Τζιχαντιστές,

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσαν έξι γυναίκες Κούρδισσες Γιαζίντι, που κρατούσαν σκλάβες, στην πόλη Μοσούλη στη βορειοδυτική επαρχία της Νινευή.

Οι τέσσερις άτυχες γυναίκες, που κρατούσαν οι τζιχαντιστές σκλάβες, σκοτώθηκαν ενώ προσπαθούσαν να αποδράσουν από τη συνοικία Αλ Χαντάρ της Μοσούλης.

Οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν ακόμα δύο γυναίκες από τη Μοσούλη, που εργάζονταν στο αστυνομικό τμήμα της Νινευή, κατηγορούμενες ότι συνεργάζονταν με τις ιρακινές ένοπλες δυνάμεις.

Από την άλλη πλευρά, ο υπουργός Εσωτερικών του Ιράκ δήλωσε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν τουλάχιστον 30 μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στις επαρχίες Άνμπαρ και Ντιγιάλα.

Πολλές γυναίκες των Γιαζίντι, που αιχμαλωτίστηκαν από το Ισλαμικό Κράτος τον Αύγουστο του 2014, έχασαν τις ζωές τους είτε αυτοκτονώντας είτε δολοφονημένες από τους σαδιστές τζιχαντιστές.

Σχετικά άρθρα