Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

30 Αφγανοί πήραν από πίσω 3 έφηβες σε εμπορικό κέντρο

30 Αφγανοί πήραν από πίσω 3 έφηβες σε εμπορικό κέντρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αφγανιστάν, Γερμανία, Κίελο, Μετανάστες, Σεξουαλική Παρενόχληση, Σλέσβιχ Χόλσταϊν,

Ένας όχλος από 30 μετανάστες κυνήγησε τρεις έφηβες μέσα σε εμπορικό κέντρο στη βόρεια Γερμανία, πριν πιαστούν στα χέρια με την Αστυνομία.

Η συμμορία, που λέγεται ότι είναι από το Αφγανιστάν σύμφωνα με τη βρετανική Express, τραβούσαν σε βίντεο με τα κινητά τους τις τρεις κοπέλες 15, 16 και 17 ετών στο εμπορικό κέντρο Sophienhof στο Κίελο της βόρειας Γερμανίας.

Περαστικοί που είδαν τους άνδρες να έχουν πάρει από πίσω τα κορίτσια και να τα βιντεοσκοπούν, ειδοποίησαν την Αστυνομία που αμέσως έφθασε στο σημείο.

Ορισμένοι όμως θερμόαιμοι από την ομάδα των μεταναστών επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να προκληθεί συμπλοκή.

Τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν, ωστόσο λίγο αργότερα οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι δίχως κατηγορίες.

Όπως γράφει η Exrpess, το τελευταίο διάστημα έχουν πληθύνει οι καταγγελίες κοριτσιών από τη συγκεκριμένη περιοχή ότι παρενοχλούνται, ενώ ιδιοκτήτες καταστημάτων μιλάνε για αύξηση στις κλοπές.

Ο σοσιαλιστής υπουργός Εσωτερικών και Ομοσπονδιακών Υποθέσεων του Σλέσβιχ Χόλσταϊν, γερμανικό ομοσπονδιακό κρατίδιο, Στέφαν Στουντ (Stefan Studt), του οποίου το Κίελο είναι η πρωτεύουσα, χαρακτήρισε το περιστατικό “απαράδεκτο” και πρόσθεσε ότι οι Γερμανοί θα πρέπει να μπορούν να ζουν “ελεύθερα σε αυτή τη χώρα”.

Ο εκπρόσωπος του Ελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (Freie Demokratische Partei – FDP) είπε ότι το τελευταίο περιστατικό που εμπλέκονται μετανάστες πρέπει να γίνει ένα “κάλεσμα αφύπνισης” ότι η πολιτική των ανοιχτών συνόρων δεν λειτουργεί.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, “παράλληλες κοινωνίες” έχουν δημιουργηθεί στη Γερμανία εξαιτίας της αθρόας εισδοχής μεταναστών και πλέον συμβαίνει το αντίθετο από την ένταξή τους στη γερμανική κοινωνία.

Ωστόσο, ο υπουργός Εσωτερικών από την πλευρά του έσπευσε να αποσαφηνίσει ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν πρέπει να συγχέεται με τις ομαδικές επιθέσεις σε Γερμανίδες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κολονία, όπου τουλάχιστον 1.000 γυναίκες κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση από έναν όχλο προσφύγων και μεταναστών.

Σχετικά άρθρα