Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος σταύρωσε τρεις τζιχαντιστές του επειδή έπαιρναν “φακελάκια”

Το Ισλαμικό Κράτος σταύρωσε τρεις τζιχαντιστές του επειδή έπαιρναν “φακελάκια”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Διαφθορά, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντέιρ αλ Ζουρ, Συρία, Τζιχαντιστές,

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε τρία μέλη του, με την κατηγορία της διαφθοράς, στην επαρχία της Ντέιρ Αλ Ζουρ. Στη συνέχεια τα πτώματα των εκτελεσθέντων τζιχαντιστών σταυρώθηκαν δημοσίως.

Ένας Τυνήσιος και δύο Αλγερινοί, μέλη στο Ισλαμικό Κράτος, εκτελέστηκαν δημοσίως με από μία σφαίρα στο κεφάλι στην πόλη Αλ Μαγιαντέεν στην επαρχία της Ντέιρ Αλ Ζουρ στην ανατολική Συρία.

“Τα άψυχα σώματα των τριών τζιχαντιστών σταυρώθηκαν κοντά στην πλατεία Αλ Μπαλούμ στο κέντρο της Αλ Μαγιαντέεν το απόγευμα της Δευτέρας”, είπε τοπικός ακτιβιστής μιλώντας στο ARA News.

Ο ακτιβιστής, που ήταν μάρτυρας της εκτέλεσης, είπε ότι ένας “αξιωματούχος” του θρησκευτικού δικαστηρίου της Σαρία πριν την εκτέλεση διάβασε την απόφαση του δικαστηρίου στο συγκεντρωμένο πλήθος. Οι τρεις τζιχαντιστές καταδικάστηκαν για “ληστεία”.

“Το δικαστήριο της Σαρία καταδίκασε τους τρεις τζιχαντιστές για διαφθορά επειδή χρηματίζονταν από τους κατοίκους της Αλ Μαγιαντέεν”, είπε η ίδια πηγή.

“Το δικαστήριο της Σαρία διέταξε τα σώματα να μείνουν σταυρωμένα για τρεις ημέρες, για παραδειγματισμό των υπολοίπων μελών της οργάνωσης”.

Οι εκτελεσθέντες ήταν μέλη της “ισλαμικής αστυνομίας” που έχει συστήσει το Ισλαμικό Κράτος στην Αλ Μαγιαντέεν.

Σχετικά άρθρα