Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν λύνεται το Κυπριακό με Ερντογάν, λέει ο Ρώσος Πρέσβης στη Λευκωσία

Δεν λύνεται το Κυπριακό με Ερντογάν, λέει ο Ρώσος Πρέσβης στη Λευκωσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Ρωσική Πρεσβεία, Τουρκία,

Αμφιβολίες για το κατά πόσον είναι δυνατή η λύση του Κυπριακού ενόσω βρίσκεται στην προεδρία της Τουρκίας ο Ταγίπ Ερντογάν, εξέφρασε ο πρεσβευτής της Ρωσίας στη Λευκωσία, Στανισλάβ Οσάτσι.

Μιλώντας χθες βράδυ σε συνεστίαση Ροταριανών Ομίλων στη Λάρνακα, ο κ. Οσάτσι τόνισε επίσης ότι υπάρχει αλληλοκατανόηση στις σχέσεις Κύπρου – Ρωσίας.

Ενδεικτικό των σχέσεων αυτών, είπε, είναι η επίσκεψη Κυπρίων αξιωματούχων στη Μόσχα και οι λιμενικές διευκολύνσεις που δόθηκαν από τη Λευκωσία στη Ρωσία σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Ο κ. Οσάτσι έκανε επίσης λόγο για μεγάλες ευκαιρίες επενδύσεων μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας.

Εξέφρασε επίσης την εκτίμηση ότι θα ενισχυθεί φέτος η κάθοδος στην Κύπρο Ρώσων τουριστών, σημειώνοντας ότι η ρωσική κυβέρνηση δεν ενθαρρύνει τη μετάβασή τους στα κατεχόμενα.

Σε ό,τι αφορά την προσφυγική κρίση, ο Ρώσος Πρεσβευτής είπε ότι, δεν υπάρχει κοινή πολιτική των ευρωπαϊκών κρατών, ενώ διερωτήθηκε πώς μια Ευρώπη των 500 εκατομμυρίων δεν μπορεί να δεχθεί ένα εκατομμύριο πρόσφυγες.

Σχετικά άρθρα