Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρούμπιο: Δεν θα αφήσουμε τον απατεώνα Τραμπ να ελέγχει τους Ρεπουμπλικανούς

Ρούμπιο: Δεν θα αφήσουμε τον απατεώνα Τραμπ να ελέγχει τους Ρεπουμπλικανούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μάρκο Ρούμπιο, Ντόναλντ Τραμπ,

Αιχμηρός απέναντι στον εσωκομματικό του αντίπαλο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε ο Μάρκo Ρούμπιο, χαρακτηρίζοντας τον ”απατεώνα, τον οποίον δεν αφήσει να πάρει τον έλεγχο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος”.

Μία ημέρα μετά την τεταμένη τηλεοπτική αναμέτρηση όπου οι τρεις επικρατέστεροι υποψήφιοι, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Τεντ Κρουζ και Μάρκο Ρούμπιο διασταύρωσαν τα ξίφη τους, ο 44χρονος γερουσιαστής της Φλόριντας συνέχισε τις λεκτικές επιθέσεις εναντίον του μεγιστάνα του κτηματομεσιτικού τομέα, που έχει επικρατήσει στις προκριματικές εκλογές σε τρεις από τις τέσσερις Πολιτείες που έχουν ήδη ψηφίσει.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ θα παρουσιάζει τον εαυτό του διαρκώς ως κάποιον που υπερασπίζεται τους εργάτες, όμως ο απολογισμός των όσων έπραξε τα τελευταία 35 χρόνια καταδεικνύει ότι είναι εναντίον τους» επισήμανε ο Μάρκο Ρόυμπιο σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

«Δεν είναι διόλου έτοιμος να αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ, αρνείται να απαντήσει σε κάθε πολιτική ερώτηση επί συγκεκριμένων ζητημάτων που του τίθεται δημοσίως, δεν έχει κανένα σχέδιο για θέματα όπως για παράδειγμα την ιατροφαρμακευτική ασφάλιση» σημείωσε ο γερουσιαστής της Φλόριντας.

«Πρόκειται για τη σημαντικότερη κυβερνητική θέση στην υφήλιο και βρισκόμαστε στο σημείο να αναθέσουμε την ηγεσία του συντηρητικού κόμματος σε κάποιον που δεν έχει την παραμικρή ιδέα για οποιοδήποτε ζήτημα, βρισκόμαστε στο σημείο να δώσουμε τους κώδικες του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ σε κάποιον απόλυτα ασταθή».

Υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος είναι το αουτσάιντερ στην κούρσα για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ο Ρούμπιο εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα επικρατήσει στις εκλογές στην πολιτεία του την Φλόριντα, που αναμένεται να διεξαχθούν την 15η Μαρτίου κι όπου οι δημοσκοπήσεις δίνουν ένα ευρύ προβάδισμα στον Ντόναλντ Τραμπ.

«Θα νικήσουμε στην Φλόριντα, γνωρίζω καλά την Πολιτεία μας και δεν θα ψηφίσει για κάποιον όπως ο Ντόναλντ Τραμπ. Αναγνωρίζω ότι θα εξάψει την περιέργεια ορισμένων, πρόκειται (άλλωστε) για έναν καλό ομιλητή κι ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δίνει μάχη για τους πολίτες των κατώτερων κοινωνικά στρωμάτων.

Ωστόσο είναι εναντίον αυτών των πολιτών εδώ και 40 χρόνια και κάθε φορά που μία από τις επιχειρήσεις του βάζει λουκέτο, γνωρίζετε ποιοι δεν αποζημιώνονται; Οι υπάλληλοι που εργάζονται για εκείνον» κατέληξε ο Ρούμπιο.

Σχετικά άρθρα