Ισλαμικό ΚράτοςΜετάλλαξη Όμικρον
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Στρατιώτες του Αλλάχ” εναντίον “Στρατιωτών του Όντιν” στους δρόμους της Νορβηγίας

“Στρατιώτες του Αλλάχ” εναντίον “Στρατιωτών του Όντιν” στους δρόμους της Νορβηγίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Ισλαμιστές, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Μουσουλμάνοι, Νορβηγία, Όσλο, Πρόσφυγες, Στρατιώτες του Αλλάχ, Στρατιώτες του Όντιν, Τζιχαντιστές,

Ισλαμιστές στη Νορβηγία συνέστησαν μια ομάδα που την ονομάζουν “Στρατιώτες του Αλλάχ”, η οποία συγκροτήθηκε ως “απάντηση” στην εθνικιστική νορβηγική ομάδα “Στρατιώτες του Όντιν”, που περιπολεί τα βράδια στις νορβηγικές πόλεις για να “προλαβαίνει” εγκλήματα μεταναστών.

Η νέα αυτή οργάνωση ισλαμιστών, που εδρεύει στην πρωτεύουσα Όσλο, έχει ως επίσημο όνομα το Τζουνταλλάχ (Jundullaah) και ανακοίνωσε ότι, όπως οι “Στρατιώτες του Όντιν” περιπολούν στους δρόμους, έτσι και εκείνοι θα περιπολούν για να προστατεύουν τους μουσουλμάνους.

Η νορβηγική Αστυνομία, που στο παρελθόν όταν ρωτήθηκε για τους “Στρατιώτες του Όντιν” είχε απαντήσει ότι δεν είναι παράνομο να περιπολεί κανείς στους δρόμους και να ειδοποιεί την Αστυνομία εάν αντιληφθεί κάτι, προφανώς τώρα θα πρέπει να “ανεχτεί” και τα ισλαμικά περίπολα στους δρόμους της.

Με συμμορίες ακροδεξιών και ισλαμιστών να περιπολούν τα βράδια στους νορβηγικούς δρόμους είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η μέχρι πρότινος φιλήσυχη Νορβηγία εισέρχεται σε περίεργα μονοπάτια.

Σύμφωνα με το νορβηγικό σάιτ VG, οι Στρατιώτες του Αλλάχ έχουν φτιάξει και στολή. Είναι μαύρη και πάνω της έχει ένα σήμα που μοιάζει με εκείνο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

“Σε απάντηση της ομάδας των απίστων Στρατιώτες του Όντιν, εμείς οι μουσουλμάνοι επιλέξαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα περιπολεί στους δρόμους, πρώτα στο Όσλο, ώστε να αποτρέψουμε το κακό και και να ενθαρρύνουμε το καλό”, γράφει το VG επικαλούμενο πηγή του.

Η νορβηγική Αστυνομία δεν έχει ακόμα σχολιάσει τη σύσταση της ομάδας περιπολίας των μουσουλμάνων.

Σχετικά άρθρα