Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Φιλελεύθεροι στη Σουηδία ζητούν να επιτρέπεται η αιμομιξία και νεκροφιλία!

Οι Φιλελεύθεροι στη Σουηδία ζητούν να επιτρέπεται η αιμομιξία και νεκροφιλία!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιμομιξία, Νεκροφιλία, Σουηδία,

Κανείς δεν μπορεί να πει ότι ζηλεύει τις διακηρύξεις της νεολαίας Φιλελευθέρων στη Σουηδία, όπου ζητά να επιτρέπεται η αιμομιξία και η νεκροφιλία.

Αυτές τις προτάσεις έκανε στη διάρκεια του συνεδρίου η πρόεδρος της νεολαίας Σεσίλια Τζόνσον, σοκάροντας όλους τους παρευρισκόμενους.

Συγκεκριμένα προτάθηκε αδέλφια που είναι άνω των 15 ετών να μπορούν να προβούν σε συναινετικές σεξουαλικές πράξεις, ενώ να επιτρέπεται σε ενηλίκους να κάνουν σεξ με πτώματα, τα οποία όμως θα πρέπει να ανήκουν σε ανθρώπους που εν ζωή άφησαν γραπτή άδεια ότι μετά θάνατον δεν έχουν πρόβλημα να συνουσιαστεί κανείς μαζί τους!

«Γενικά δεν μας αρέσουν οι ηθικοί κανόνες και αυτή η νομοθεσία που υπάρχει τώρα δεν προστατεύει κανέναν» σχολίασε σχετικά η πρόεδρος της νεολαίας των Φιλελευθέρων της Στοκχόλμης (LUF) Σεσίλια Τζόνσον στην εφημερίδα «Aftonbladet».

«Είμαστε νεολαία και είναι ένα από τα καθήκοντά μας να σκεφτόμαστε λίγο παραπέρα» πρόσθεσε.

Η πρόεδρος της νεολαίας παραδέχεται ότι η νεκροφιλία και η αιμομιξία είναι «ασυνήθιστες και αηδιαστικές», ωστόσο σπεύδει να διευκρινίσει ότι δεν θα πρέπει να είναι κριτήριο για τη δικαιοσύνη.

«Θα πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να αποφασίσεις τι θα γίνει με το σώμα σου αφού πεθάνεις, είτε αυτό σημαίνει ότι θέλεις να πάνε τα απομεινάρια σου σε μουσείο είτε να δοθούν στην επιστήμη ή ακόμη και να τα παραχωρήσεις για να κάνει κανείς σεξ μαζί τους. Αυτό θα πρέπει να επιτρέπεται» λέει με σοκαριστική άνεση.

Όπως είναι φυσικό, αυτές οι τοποθετήσεις προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και μέσα στο Κόμμα των Φιλελευθέρων.

Ο πρώην βουλευτής του κόμματος Καρλ Χάμιλτον αποκάλεσε τους εκπροσώπους της νεολαίας «βλαμμένους» και τους κατηγόρησε ότι προβαίνουν σε τέτοιες δηλώσεις, γιατί διψούν για δημοσιότητα.

«Και ποιες άλλες προκλήσεις πιστεύει η νεολαία του κόμματος ότι αντιμετωπίζει η κοινωνία; Μήπως το σεξ με ιπποπόταμους;» αναρωτήθηκε.

Σχετικά άρθρα