Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σεΐχης σε τζαμί του Καναδά: “Θα κατακτήσουμε τη Ρώμη όπως και την Κωνσταντινούπολη” (βίντεο)

Σεΐχης σε τζαμί του Καναδά: “Θα κατακτήσουμε τη Ρώμη όπως και την Κωνσταντινούπολη” (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ισλάμ, Ισλαμιστές, Καναδάς, Κωνσταντινούπολη, Ρώμη, Τζαμί, Τζιχαντιστές,

Κατά τη διάρκεια των προσευχών της Παρασκευής στο τζαμί του Έντμοντον, στην πολιτεία Αλμπέρτα του Καναδά, ο ιεροκήρυκας του τεμένους σεΐχης Σαμπάν Σερίφ Μαντί (Shaban Sherif Mady) είπε στο “μετριοπαθές” μουσουλμανικό κοινό του ότι όπως κυριεύθηκε η Κωνσταντινούπολη (Νέα Ρώμη), έτσι θα κατακτηθεί από τους μουσουλμάνους και η Ρώμη της Ιταλίας, όπως προφήτευε ο Μωάμεθ.

“Ο Προφήτης Μωάμεθ μας είπε ότι η Κωνσταντινούπολη θα κατακτούνταν. Αυτή ήταν η πρωτεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας [Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας]. Αναφέρομαι στις προφητείες από τη σούνα. Που είναι η Κωνσταντινούπολη, η πρωτεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας; Σήμερα είναι στην Τουρκία”, είπε και συνέχισε.

“Η Τουρκία, το Μαυροβούνιο, το Κόσοβο, όλα μέχρι τη Βοσνία Ερζεγοβίνη και τη Σερβία… Όλες αυτές οι χώρες ήταν υπό την εξουσία του χαλιφάτου, του τελευταίου χαλιφάτου των μουσουλμάνων. Το χαλιφάτο κυβερνούσε τη μισή Ευρώπη, στην Ανατολή, και την άλλη μισή, στη Δύση, με την Ισπανία, τη Πορτογαλία και μέρος της Γαλλίας. Όλα αυτά ήταν το ισλαμικό χαλιφάτο”.

“Η Κωνσταντινούπολη θα κατακτηθεί, είχε πει ο Προφήτης Μωάμεθ. Και τι ήταν η Κωνσταντινούπολη; Ότι είναι το Βατικανό σήμερα, ήταν η πρωτεύουσα όλων των χριστιανών του κόσμου. Κατακτήθηκε και έγινε Τουρκία. Η Αγία Σοφία έγινε μεγάλο τζαμί, όπου λατρεύεται ο Αλλάχ”.

“Οι προφητείες του Προφήτη Μωάμεθ βγήκαν αληθινές. Αλλά κάποιες προφητείες δεν έχουν ακόμα επαληθευτεί. Κοιτάξτε μπροστά, επειδή ο Προφήτης Μωάμεθ έχει πει ότι και η Ρώμη θα κατακτηθεί. Θα κατακτηθεί! Η Κωνσταντινούπολη κατακτήθηκε. Η Ρώμη είναι το Βατικανό, η καρδιά του χριστιανικού κράτους. Πότε και πώς; Εσείς και εγώ που πάσχουμε από ψυχολογική ηττοπάθεια δεν μπορούμε να εμβαθύνουμε σε αυτό. Αλλά άνθρωποι της πίστης έχουν τη θέληση, τη δύναμη, και την κατανόηση, και γνωρίζουν ότι η προφητεία του Προφήτη είναι αληθινή…”.

Αυτά λέγονται στην καρδιά του Καναδά…

Σχετικά άρθρα