Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι τζιχαντιστές βομβαρδίζουν τους Κούρδους στο Χαλέπι – Απώλειες σε γυναικόπαιδα

Οι τζιχαντιστές βομβαρδίζουν τους Κούρδους στο Χαλέπι – Απώλειες σε γυναικόπαιδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Αχράρ Αλ Σαμ, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τζιχαντιστές, Χαλέπι,

Το Μέτωπο Αλ Νούσρα, το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, και ο επίσης “κλώνος” της Αλ Κάιντα, η οργάνωση Αχράρ Αλ Σαμ, συνεχίζουν να βομβαρδίζουν και να επιτίθενται στην κουρδική συνοικία Σεΐκ Μακσούντ στην πόλη του Χαλεπιού.

Οι τζιχαντιστές βομβαρδίζουν με πυρά όλμων τη συνοικία προκαλώντας μεγάλες απώλειες μεταξύ των αμάχων. Βεβαίως για τα εγκλήματα των τουρκόφιλων τζιχαντιστών εις βάρος του κουρδικού πληθυσμού η Δύση ακόμα δεν διαμαρτύρεται.

Οι τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα σφυροκοπούν την κουρδική συνοικία του Χαλεπιού από τις 16 Φεβρουαρίου και μέχρι στιγμής έχουν σκοτωθεί 13 πολίτες ενώ οι τραυματίες ανέρχονται στους 197, οι περισσότεροι γυναίκες και παιδιά.

Η κουρδική συνοικία είναι αποκλεισμένη από τους τζιχαντιστές και έτσι οι δεκάδες τραυματίες είναι αδύνατο να μεταφερθούν σε άλλη περιοχή της Συρίας για να νοσηλευτούν όπως θα έπρεπε.

Από την άλλη πλευρά, οι κουρδικές δυνάμεις που υπερασπίζονται τη συνοικία στο Χαλέπι έχουν σκοτώσει τουλάχιστον 60 τζιχαντιστές και τραυματίσει 100 ακόμα, πάντα μετρώντας από τις 16 Φεβρουαρίου.

Με κίτρινο χρώμα στον χάρτη η συνοικία Σεΐκ Μακσούντ στο Χαλέπι.

aleppo_kurdistan

Σχετικά άρθρα