Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντόναλντ Τραμπ: Οι Σαουδάραβες χτύπησαν τους Δίδυμους Πύργους

Ντόναλντ Τραμπ: Οι Σαουδάραβες χτύπησαν τους Δίδυμους Πύργους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Νέα Υόρκη, Ντόναλντ Τραμπ, Σαουδική Αραβία, Τζιχαντιστές,

Αυτή τη φορά από τα πυρά του Ντόναλντ Τραμπ δεν γλίτωσε ούτε η Σαουδική Αραβία, την οποία κατηγόρησε ότι ευθύνεται για το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης στις 11 Σεπτεμβρίου 2001.

Σε προεκλογική του περιοδεία στο Μπλάφτον της Νότιας Καρολίνας, την Τετάρτη το πρωί, ο Τραμπ επέκρινε την απόφαση της κυβέρνησης του Τζορτζ Μπους να εισβάλει στο Ιράκ, ισχυριζόμενος ότι υπάρχουν απόρρητα έγγραφα τα οποία δείχνουν ότι οι Σαουδάραβες είναι οι υπεύθυνοι για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους.

“Δεν ήταν οι Ιρακινοί που χτύπησαν το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, εμείς κυνηγήσαμε το Ιράκ, καταστρέψαμε τη χώρα, το Ιράν τώρα την κατέλαβε, ΟΚ. Αλλά δεν ήταν οι Ιρακινοί, θα μάθετε ποιοι πραγματικά χτύπησαν το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, επειδή υπάρχουν εκεί μέσα απόρρητα έγγραφα, στα οποία μπορεί να βρείτε ότι ήταν οι Σαουδάραβες, ΟΚ; Αλλά θα βγάλετε άκρη”, είπε ο Τραμπ.

Αν και οι 15 από τους 19 τζιχαντιστές που έριξαν τα αεροπλάνα εκείνη την ημέρα στις ΗΠΑ ήταν Σαουδάραβες, ποτέ δεν παρουσιάστηκε κάποια απόδειξη ότι η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας βρισκόταν πίσω από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Σχετικά άρθρα