Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Αλ Κάιντα δίνει συντεταγμένες για να βομβαρδίζουν οι Τούρκοι

Η Αλ Κάιντα δίνει συντεταγμένες για να βομβαρδίζουν οι Τούρκοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αζάζ, Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τελ Ριφάτ, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαλέπι,

Η συνεργασία της τουρκικής κυβέρνησης με την Αλ Κάιντα είναι πλέον ξεδιάντροπη. Εάν είχαν δηλαδή κάποια ντροπή όλοι αυτοί ποτέ τους.

Δημοσιογράφοι και ακτιβιστές στο Twitter καταγγέλλουν στην παγκόσμια κοινή γνώμη ότι οι τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα δίνουν τις συντεταγμένες των κουρδικών θέσεων, στη μάχη στη βορειοδυτική Συρία, στις πόλεις Αζάζ και Τελ Ριφάτ, για να βομβαρδίζει το τουρκικό πυροβολικό.

Όπως βλέπετε και στα tweet που ακολουθούν:

twitter

Γράφει το Terror Monitor: Το τουρκικό πυροβολικό σφυροκοπά τις θέσεις του YPG κοντά στην Αζάζ για δεύτερη ημέρα, μετά την ήττα των υποστηριζόμενων από την Τουρκία τζιχαντιστών που έχασαν τις μάχες.

Γράφει ο (φιλότουρκος) Imad alDin: Έκτακτο: Πηγές αναφέρουν ότι ορισμένες αντάρτικες ομάδες δίνουν συντεταγμένες στις τουρκικές δυνάμεις για τις θέσεις των τρομοκρατών (Κούρδων) του YPG στο Χαλέπι στη Συρία.

Σχολιάζει στη συνέχεια ο λογαριασμός Swing in Mecca: Ο νατοϊκός τουρκικός στρατός βομβαρδίζει τους Κούρδους του YPG και τον SDF (Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις, υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ) με τη βοήθεια των ισλαμιστών και των φίλων της Αλ Κάιντα.

Ο πλανήτης το έχει βούκινο για τον ρόλο της Τουρκίας στη Συρία, για τη συνεργασία της Τουρκίας με τους τζιχαντιστές και η Δύση στέκει αμήχανη… Και το να είναι κανείς αμήχανος είναι χειρότερο από το να στέκεται αδιάφορος.

Διαβάστε συμπληρωματικά: Οι Ρώσοι βομβαρδίζουν τους συμμάχους του Ερντογάν και οι Τούρκοι τους Κούρδους

Σχετικά άρθρα