Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νεκρή Παλαιστίνια τζιχαντίστρια που επιτέθηκε με μαχαίρι στη Χεβρώνα

Νεκρή Παλαιστίνια τζιχαντίστρια που επιτέθηκε με μαχαίρι στη Χεβρώνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τάφος των Πατριαρχών, Τζιχαντιστές, Χεβρώνα,

Μια νεαρή τζιχαντίστρια Παλαιστίνια σκοτώθηκε το Σάββατο από πυρά των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας, όταν αποπειράθηκε να μαχαιρώσει έναν ισραηλινό στρατιώτη στη Δυτική Όχθη, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό.

Το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής επιβεβαίωσε το θάνατο της Παλαιστίνιας, που ταυτοποιήθηκε ως η Αλ Καλζάρ Ουειουί, κάτοικος Χεβρώνας, ηλικίας 17 ετών.

Σύμφωνα με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις δεν σημειώθηκε τραυματισμός Ισραηλινών στην επίθεση που πραγματοποιήθηκε κοντά στο Σπήλαιο των Πατριαρχών, στην πόλη της Χεβρώνας.

israeli_police

Στις σχεδόν καθημερινές επιθέσεις με μαχαίρια, με αυτοκίνητα και όπλα καθώς και στις συγκρούσεις ανάμεσα σε Ισραηλινούς στρατιώτες και Παλαιστίνιους διαδηλωτές, που καταγράφονται από την 1η Οκτωβρίου στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη, έχουν σκοτωθεί 167 Παλαιστίνιοι, 26 Ισραηλινοί, ένας Αμερικανός, ένας Ερυθραίος και ένας Σουδανός, σύμφωνα με απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου.

Οι Παλαιστίνιοι που έχουν σκοτωθεί είναι όλοι μοναχόλυκοι τζιχαντιστές που εξαπέλυσαν δολοφονικές τρομοκρατικές επιθέσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι με επίσημες ανακοινώσεις τους έχουν δηλώσει την υποστήριξή τους και προτρέπουν για νέες επιθέσεις κατά Ισραηλινών, τόσο η ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς -παλαιστινιακό παρακλάδι των Αδελφών Μουσουλμάνων- που κατέχει τη Γάζα, όσο και το Ισλαμικό Κράτος.

Σχετικά άρθρα