Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεγάλες απώλειες τζιχαντιστών σε μάχες με τον στρατό στη Νταράα

Μεγάλες απώλειες τζιχαντιστών σε μάχες με τον στρατό στη Νταράα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Νταράα, Συρία, Τζιχαντιστές,

Τα κυβερνητικά στρατεύματα της Συρίας εξετέλεσαν στρατιωτικές επιχειρήσεις ακριβείας ενάντια σε σημεία συγκέντρωσης αλλά και σε δυνάμεις τζιχαντιστών ενώ κινούνταν στην πόλη Νταράα, κοντά στα σύνορα με την Ιορδανία, καταστρέφοντας μια αποθήκη πυρομαχικών και σκοτώνοντας πολλούς τζιχαντιστές.

20 τζιχαντιστές σκοτώθηκαν και 28 ακόμα τραυματίστηκαν, ενώ δύο οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς -το ένα οπλισμένο με οπλοπολυβόλο, από τις επιθέσεις των κυβερνητικών δυνάμεων.

Στη συνοικία Νταράα Αλ Μπαλάντ, νότια της πόλης Νταράα, ο στρατός κατέστρεψε τέσσερα οχήματα κοντά στον μετεωρολογικό σταθμό της πόλης στην οδό Αλ Σαντ, ενώ επίσης καταστράφηκαν πέντε οχυρωμένες θέσεις των τζιχαντιστών και ένας αριθμός τρομοκρατών σκοτώθηκαν επίσης στη συνοικία Αλ Καράκ.

Στη συνοικία Αλ Αμπασίγια πολλοί τζιχαντιστές σκοτώθηκαν και καταστράφηκαν τρία από τα οχήματά τους, το ένα εξοπλισμένο με οπλοπολυβόλο.

Στα βορειοδυτικά της πόλης Νταράα, μια μονάδα του στρατού επιτέθηκε σε ομάδα τζιχαντιστών ενώ κινούνταν στον δρόμο προς την πόλη Ταφάς και κατέστρεψαν ένα από τα οχήματά τους.

Άλλη μονάδα του στρατού κατέστρεψε όχημα των τζιχαντιστών και οπλοπολυβολείο στην περιοχή γύρω από την Κρμπιτ Γκαζάλα στα βορειοανατολικά της πόλης Νταράα.

Σχετικά άρθρα