Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ένας “απρόσκλητος επισκέπτης” διαλύει (σε κομμάτια) μια συστάδα τζιχαντιστών (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Νούσρα, Αχράρ Αλ Σαμ, Βίντεο, Ιντλίμπ, Ισλαμιστές, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Συρία, Τζιχαντιστές, Χεζμπολάχ,

Βαλλιστικός πύραυλος της Χεζμπολάχ εκτοξεύθηκε κατά των τζιχαντιστών στη Συρία και ως αποτέλεσμα σκοτώθηκαν τουλάχιστον 20 και τραυματίστηκαν βαριά ακόμη 30.

Επιπροσθέτως σύμφωνα με τη Χεζμπολάχ, από τον πύραυλο καταστράφηκαν αρκετά οχήματα μεταφοράς προσωπικού αλλά και τζιπ “πατέντες” με αντιαεροπορικά όπλα στην καρότσα τους.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες η Χεζμπολάχ διαθέτει δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους και τους εκτοξεύει κατά των τζιχαντιστών.

Αυτοί οι πύραυλοι χρησιμοποιούνται και από τον συριακό στρατό από το 2014 και είναι σοβιετικής κατασκευής.

Τον περασμένο Ιανοουάριο, το μέτωπο της Αλ Νούσρα και η Αχράρ αλ Σαμ βρέθηκαν να πολεμούν μεταξύ τους για τον έλεγχο της Ιντλίμπ, που είναι μια σημαντική πόλη στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία για το πέρασμα όπλων και του λαθρεμπορίου πετρελαίου.

Τελικά, οι ηγέτες των δύο τρομοκρατικών ομάδων αποφάσισαν να συναντηθούν για να λύσουν την διαμάχη μεταξύ τους. Αλλά οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας ανακάλυψαν το μέρος και την ώρα και άφησαν τα υπόλοιπα στη Χεμπολάχ και τους πυραύλους της…

Σχετικά άρθρα