Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτά είναι! Πυρομαχικά στο Ισλαμικό Κράτος από τη Σαουδική Αραβία (φωτο)

Αυτά είναι! Πυρομαχικά στο Ισλαμικό Κράτος από τη Σαουδική Αραβία (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Σαουδική Αραβία, Συρία, Τζιχαντιστές,

Η φωτογραφία αποτελεί ντοκουμέντο και κάνει τον γύρο του Twitter. Κούρδοι στρατιώτες του YPG/YPJ κατέλαβαν οπλοστάσιο των τζιχαντιστών στη Συρία, κοντά στο Φράγμα Τισχρίν στον Ευφράτη, και ανακάλυψαν πυρομαχικά από τη Σαουδική Αραβία.

Πώς περνάνε τα πυρομαχικά αυτά από τη Σαουδική Αραβία στους τζιχαντιστές; Μα φυσικά μέσω Τουρκίας.

Τουρκία, Κατάρ και Σαουδική Αραβία είναι οι τρεις χώρες που υποστηρίζουν, χρηματοδοτούν, εξοπλίζουν και ανεφοδιάζουν τις τζιχαντιστικές οργανώσεις που διεξάγουν “ισλαμική επανάσταση” και “ιερό πόλεμο” (τζιχάντ) στη Συρία. Και οι τρεις αυτές χώρες θεωρούνται σύμμαχοι της Δύσης, αλλά στην πραγματικότητα ονειρεύονται την καταστροφή της Δύσης.

Έχουν γραφεί εκατομμύρια λέξεις σε ρεπορτάζ παγκοσμίως που αποδεικνύουν ότι οι τζιχαντιστές εξοπλίζονται από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το μεσαιωνικό βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας.

Όμως πάντα μια φωτογραφία ισούται όχι με χίλιες, αλλά με εκατομμύρια λέξεις.

Για όσους ακόμα έχουν αμφιβολίες ποιοι βρίσκονται πίσω από την παγκόσμια ισλαμιστική τρομοκρατία…

Υ.Γ. Το να μην “σβήσουν” οι προμηθευτές έστω τη χώρα προέλευσης από το κασόνι, αποδεικνύει ή ότι είναι εντελώς βλάκες ή ότι απλά έχουν “γραμμένη” τη διεθνή κοινότητα στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

pyromahika

Σχετικά άρθρα