Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος αποκεφαλίζει όσους αρνούνται να πληρώσουν φόρους

Το Ισλαμικό Κράτος αποκεφαλίζει όσους αρνούνται να πληρώσουν φόρους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αποκεφαλισμός, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μανμπίτζ, Συρία, Τζιχαντιστές, Φορολογία,

Οι τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισαν τη Δευτέρα τρεις άνδρες, αδέλφια, στην πόλη Μανμπίτζ στη βορειοδυτική Συρία, στην επαρχία του Χαλεπιού, αφού τους κατηγόρησαν ότι πρόσβαλαν το “χαλιφάτο” τους.

Τα τρία αδέλφια, Ιμπραχίμ, Αντνάν και Τζασέρ Αλ Μρεε συνελήφθησαν από τους τζιχαντιστές την Κυριακή αφού ενεπλάκησαν σε φασαρία με φοροεισπράκτορες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

“Τα τρία αδέλφια είχαν ένα μανάβικο στη Μανμπίτζ. Όταν οι φοροεισπράκτορες της οργάνωσης τους ζήτησαν να πληρώσουν τους φόρους που έχει επιβάλλει το Ισλαμικό Κράτος, αντέδρασαν στη φορολογική πολιτική της οργάνωσης, ισχυριζόμενοι ότι δεν μπορούσαν να καταβάλλουν τους φόρους. Τότε ξέσπασε καβγάς με τους φοροεισπράκτορες, που κατέληξε στη σύλληψη των τριών αδελφών. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο θρησκευτικό δικαστήριο της Σαρία”, ανέφερε ο διαδικτυακός ακτιβιστής Νάσερ Ταλτζμπίνι στο ARA News.

Αφού το δικαστήριο της Σαρία εξέτασε την περίπτωσή τους, τους καταδίκασε σε θάνατο για προσβολή του “χαλιφάτου” και επειδή εναντιώθηκαν στους νόμους του Ισλαμικού Κράτους και επιτέθηκαν στους φοροεισπράκτορες.

“Τα τρία αδέλφια αποκεφαλίστηκαν τη Δευτέρα στην πλατεία Νταντάτ της Μανμπίτζ μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους”, είπε η ίδια πηγή.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει επιβάλλει φορολογία στους πληθυσμούς που ζουν υπό τον ζυγό του για να χρηματοδοτεί τον πόλεμο που διεξάγει.

Σχετικά άρθρα