Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τίναξαν στον αέρα με βόμβα αρχιπράκτορα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος

Τίναξαν στον αέρα με βόμβα αρχιπράκτορα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλ Χασχντ Αλ Σαάμπι, Βομβιστική Επίθεση, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

Την Τετάρτη το ηγετικό στέλεχος της ιρακινής σιιτικής παραστρατιωτικής πολιτοφυλακής Αλ Χασχντ Αλ Σαάμπι, ο Τζαμπάρ Αλ Μαμούρι, ανακοίνωσε ότι ο αρχηγός της αντικατασκοπίας της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Σαρκάτ του Ιράκ είναι νεκρός.

Ο Αμπού Μαργουάν Αλ Μοσούλι (Abu Marwan Al Mosuli) σκοτώθηκε όταν εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός. Μαζί του έγιναν κομμάτια και δύο ακόμα τζιχαντιστές που ήταν του.

“Ο Αμπού Μαργουάν Αλ Μοσούλι, γνωστός ως ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Σαρκάτ, σκοτώθηκε από βόμβα που είχε τοποθετηθεί κάτω από το αυτοκίνητό του. Μαζί του σκοτώθηκαν ακόμα δύο τζιχαντιστές, ο ένας ήταν ο αδελφός του”.

Ο Μαμούρι έσπευσε να προσθέσει ότι δεν είναι γνωστοί ποιοι βρίσκονται πίσω από τη βομβιστική επίθεση, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ότι δεν ευθύνονται οι Ιρακινοί σιίτες για το χτύπημα.

Σχετικά άρθρα