Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άραβας σεΐχης έκανε κάστινγκ στην Ιταλία για να βρει 100 κουκλάρες για το… χαρέμι του!

Άραβας σεΐχης έκανε κάστινγκ στην Ιταλία για να βρει 100 κουκλάρες για το… χαρέμι του!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ιταλία, Κάστινγκ, Ντουμπάι, Χαρέμι,

Κοσμοσυρροή από καλλίγραμμα νεαρά κορίτσια σημειώθηκε στο κάστινγκ που διοργάνωσε Άραβας σεΐχης στην Ιταλία, ο οποίος αναζήτησε μέσω αγγελίας 100 κουκλάρες, από 18 – 27 ετών, για το διαφορετικό… χαρέμι του. Όπως ξεκαθάρισε τις θέλει μόνο για να του κρατάνε συντροφιά, να τον συνοδεύουν στις εξόδους του και στα ψώνια του!

Όσο κι αν η παραπάνω είδηση φαίνεται παρατραβηγμένη είναι πραγματική. Μάλιστα η αγγελία που δημοσιεύτηκε στον ιταλικό Τύπο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σεΐχης αναζητά καλλίγραμμες γυναίκες ηλικίας 18 – 27 ετών που γνωρίζουν την αγγλική και ξέρουν τα πάντα γύρω από τη μόδα. Ημερήσιες απολαβές 100 ευρώ, διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και δείπνα δωρεάν, καθώς και ασταμάτητο shopping».

Στο κάστινγκ του σεΐχη από το Ντουμπάι που πραγματοποιήθηκε στην Πάντοβα, έσπευσαν να επιδείξουν τα προσόντα τους δεκάδες φοιτήτριες, πωλήτριες, άνεργες, με την ελπίδα να προσληφθούν στην ακολουθία του δισεκατομμυριούχου άνδρα, του οποίου τα στοιχεία δεν αποκαλύπτονται.

Άλλωστε, όπως διευκρινίζει η αγγελία, οι 100 κορασίδες δεν πρόκειται να δεχθούν ανήθικες προτάσεις αλλά θα εργαστούν για 15 ημέρες μοναχά ως συνοδοί του σεΐχη και της οικογένειάς του, η οποία αποτελείται από 60 μέλη, στα ταξίδια τους στην Ευρώπη και ως σύμβουλοι μόδας.

«Δεν έχω τίποτα να χάσω. Είμαι 21 ετών και για να πω την αλήθεια, τα μάτια μου έλαμψαν όταν είδα στην αγγελία ότι θα μου εξασφαλιστεί ασταμάτητο shopping», δήλωσε μία από τις υποψήφιες.

Πώς το έλεγε ο Γιώργος Παπανδρέου; Κάντε την κρίση ευκαιρία; Κάπως έτσι…

Δείτε το βίντεο εάν δεν μας πιστεύετε:

Σχετικά άρθρα