Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βαριές απώλειες για το Ισλαμικό Κράτος στην Άνμπαρ – 700 νεκροί τζιχαντιστές

Βαριές απώλειες για το Ισλαμικό Κράτος στην Άνμπαρ – 700 νεκροί τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Άνμπαρ, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

Η παραστρατιωτική φιλοκυβερνητική δύναμη των Αραβικών Φυλών της Άνμπαρ, η Άνμπαρ είναι μια σουνιτική επαρχία στο δυτικό Ιράκ, ανακοίνωσε ότι περισσότεροι από 700 τζιχαντιστές, μέλη στο Ισλαμικό Κράτος, σκοτώθηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε μάχες με τις ιρακινές κυβερνητικές και φιλοκυβερνητικές δυνάμεις.

Η ηγεσία της παραστρατιωτικής πολιτοφυλακής των Αραβικών Φυλών της Άνμπαρ είπε ότι τα μέλη της έχουν θάψει περισσότερους από 700 νεκρούς τζιχαντιστές.

“Αυτοί οι τζιχαντιστές τρομοκράτες σκοτώθηκαν στη μάχη για τη Ραμάντι”, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε το Σάββατο.

Εν τω μεταξύ, ένας Ιρακινός αξιωματούχος των υπηρεσιών Ασφαλείας δήλωσε στο ARA News ότι εκατοντάδες Ιρακινοί πολίτες χρησιμοποιήθηκαν ως ανθρώπινες ασπίδες από το Ισλαμικό Κράτος στις μάχες στην Άνμπαρ.

“Η τρομοκρατική οργάνωση χρησιμοποίησε αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες στη μάχη για τη Ραμάντι (πρωτεύουσα της επαρχίας Άνμπαρ), δήλωσε και πρόσθεσε: “Είναι μεγάλη η ανησυχία μας για τη μοίρα εκατοντάδων ανθρώπων που εξαφανίστηκαν από τη Ραμάντι τις τελευταίες εβδομάδες”.

Σχετικά άρθρα