Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ανόητη γερμανική κυβέρνηση δίνει και άλλα λεφτά στους Τούρκους

Η ανόητη γερμανική κυβέρνηση δίνει και άλλα λεφτά στους Τούρκους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Τουρκία,

Σε παράλληλο σύμπαν η γερμανική κυβέρνηση, που ξέρει να επιβάλλει μνημόνια και δυστυχία στους ευρωπαϊκούς λαούς του νότου, αλλά είναι παντελώς ανίδεη σε ό,τι αφορά τα γεωπολιτικά, δήλωσε ότι προτίθεται να δώσει ακόμα περισσότερα, πολλά περισσότερα, χρήματα στους Τούρκους για το προσφυγικό.

Και το δηλώνουν αυτό ενώ μέχρι στιγμής η ισλαμιστική Τουρκία -και στα ήδη συμφωνημένα- δεν έχει κάνει τίποτα για να συγκρατήσει τους πρόσφυγες στο έδαφός της.

Η κυβέρνηση της Γερμανίας προτίθεται να αυξήσει την οικονομική βοήθεια που προσφέρει στην Τουρκία για τη διευθέτηση της μεταναστευτικής κρίσης κατά 40% το 2016, δήλωσε ο υπουργός Διεθνούς Οικονομικής Συνεργασίας και Αναπτυξιακής Βοήθειας Γκερντ Μίλερ σε συνέντευξή του.

Στα τέλη Νοεμβρίου η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε πραγματοποιήσει μια κοινή Σύνοδο Κορυφής με την Τουρκία, στην οποία η Άγκυρα συμφώνησε να συμβάλει να ανασχεθεί η ροή των προσφύγων και των μεταναστών που φιλοξενεί προς την Ευρώπη με αντάλλαγμα οικονομική βοήθεια και την επιτάχυνση των ενταξιακών της διαπραγματεύσεων.

«Θα επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Τουρκία και θα αυξήσουμε το ποσό της βοήθειας από τα 36 στα 50 εκατομμύρια ευρώ», δήλωσε ο Μίλερ στην εφημερίδα Bild am Sonntag.

Στην πιο δύσκολη στιγμή για την ευρωπαϊκή ήπειρο, “αφεντικό” της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι η εμμονική παρέα του Βερολίνου που αφού τα έκανε μούσκεμα στην Ουκρανία, τώρα έχει παραδώσει την Ευρωπαϊκή Ένωση στους σχεδιασμούς της Μουσουλμανικής Αδελφότητας για εισβολή και αποικισμό.

Ας μην λησμονούμε ότι και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Τουρκίας, “σουλτάνος” Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είναι μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (ή αλλιώς Αδελφοί Μουσουλμάνοι), μιας παγκόσμιας οργάνωσης με παρακλάδια της τόσο την Αλ Κάιντα όσο και το Ισλαμικό Κράτος, που εργάζεται για την παγκόσμια κυριαρχία του Ισλάμ.

Και εδώ στην Ευρώπη έχουμε μπλέξει με τους στόκους τους Γερμανούς!

Σχετικά άρθρα