Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έτσι το Ισλαμικό Κράτος θα εισβάλει στην Ευρώπη για να κατακτήσει τη Ρώμη!

Έτσι το Ισλαμικό Κράτος θα εισβάλει στην Ευρώπη για να κατακτήσει τη Ρώμη!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλ Μασίχ Αντ Ντατζάλ, Δευτέρα Παρουσία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμική Αποκάλυψη, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ιταλία, Νταμπίκ, Ρώμη, Συρία, Τζιχαντιστές,

Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα το σατανικό του σχέδιο για στρατολόγηση Ευρωπαίων τζιχαντιστών, προετοιμασία εισβολής την Ευρώπη και πρόκληση του ερχομού της Αποκάλυψης.

Το Ισλαμικό Κράτος κυκλοφορεί το διαδικτυακό βιβλίο “Black Flags from Rome”, σε μορφή pdf, και το οποίο περιλαμβάνει το τζιχαντιστικό σχέδιο για το εσχατολογικό όραμα της οργάνωσης στο κοντινό μέλλον.

Το “Black Flags from Rome” είναι 100 σελίδες. Εκεί μέσα περιγράφονται οι σχεδιασμοί της οργάνωσης για την καταστροφή του δυτικού πολιτισμού ώστε πάνω στα ερείπιά του να υψωθεί η μεσαιωνική τυραννία του χαλιφάτου.

Ο καθηγητής του πανεπιστημίου της Βοστόνης Ρίτσαρντ Λάντς (Richard Landes), που έχει μελετήσει το Ισλαμικό Κράτος ως μια αποκαλυπτική σέχτα, λέει:

“Αυτό που θέλουν είναι να διαλύσουν τις ευρωπαϊκές κοινωνίες. Θεωρούν ότι έχουν καλύτερες πιθανότητες στην Ευρώπη, επειδή οι Ευρωπαίοι δεν είναι προετοιμασμένοι για μια τέτοια αναμέτρηση”.

Στο διαδικτυακό βιβλίο της οργάνωσης προδικάζεται η Αποκάλυψη.

Πριν της Αποκάλυψης θα προηγηθεί τζιχαντιστικό αντάρτικο μέσα στην Ευρώπη.

Οι ίδιοι πιστεύουν ότι η Ημέρα της Κρίσεως θα δρομολογηθεί με την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος θα ξεσπάσει μεταξύ της Δύσης, της Ρωσίας και του Ιράν.

Από αυτό τον πόλεμο η Δύση θα βγει νικήτρια, ωστόσο θα είναι αποδυναμωμένη και τρωτή σε επίθεση.

Το Ισλαμικό Κράτος αυτή την προφητεία δεν τη “γέννησε” από το κεφάλι του. Οι τζιχαντιστές αντιγράφουν την ιστορία.

Η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (Βυζάντιο), επί αυτοκράτορα Ηρακλείου (Flavius Heraclius Augustus), πολέμησε ενάντια στους Πέρσες (Ιράν) μεταξύ του 614 έως το 628.

Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και η Περσική συγκρούστηκαν τότε για τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής και της Μεσοποταμίας. Οι Πέρσες είχαν συμμάχους τους Άβαρους. Οι Άβαροι ήταν μια τουρκομογγολική φυλή που κυριαρχούσε σε εδάφη της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης.

Στο τέλος του φονικού πολέμου οι Ανατολικορωμαίοι (η “Δύση” της εποχής) νίκησαν τους Πέρσες και τους Άβαρους. Όμως από τον μακροχρόνιο εξαντλητικό πόλεμο, τόσο η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (Βυζάντιο) όσο και η Περσική είχαν αποδυναμωθεί και ήταν πλέον τρωτές.

Το 633, μόλις 5 χρόνια μετά τη ανατολικορωμαϊκή (βυζαντινή) νίκη επί της Περσίας, οι μουσουλμάνοι ξεχύθηκαν από την αραβική χερσόνησο, εισέβαλαν στις ρωμαϊκές επαρχίες και κατέκτησαν τη Μέση Ανατολή.

Αυτό που συνέβη τότε και σήμανε την κυριαρχία του Ισλάμ στους τόπους που ακόμα και σήμερα κυριαρχεί, οι τζιχαντιστές το “εκσυγχρονίζουν” και “προφητεύουν” την επανάληψή του σε μεγαλύτερη κλίμακα.

Στο βιβλίο τους γράφουν: “Αμέσως μετά την ήττα της Ρωσίας και του Ιράν, οι Ρωμαίοι [το Ισλαμικό Κράτος αποκαλεί Ρωμαίους την ΕΕ και τις ΗΠΑ] θα τεθούν σε υψηλό συναγερμό”.

“Γνωρίζουν ότι η Ρώμη είναι ο επόμενος στόχος του Ισλαμικού Κράτους σύμφωνα με τις προφητείες”.

“Θα περάσουν στην αντεπίθεση και θα φτάσουν με 80 σημαίες [δυτικός στρατός από 80 έθνη] στην πόλη Νταμπίκ στη [βορειοδυτική] Συρία, μόλις δέκα χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Τουρκία, με περισσότερους από 100.000 στρατιώτες”.

“Εκεί είναι που ο μεγάλος Μαλχάμα, δηλαδή η ύστατη μάχη, ξεκινά”.

Βεβαίως οι τζιχαντιστές πάλι παίζουν με το ιστορικό παρελθόν.

Λένε ότι η Ρώμη θα κυριευθεί από τους μουσουλμάνους πριν την εμφάνιση του Ψευδομεσσία, του Αλ Μασίχ Αντ Ντατζάλ (Al Masih ad Dajjal). Μασίχ σημαίνει μεσσίας και Ντατζάλ ψεύτης, ψεύτικος.

Το Ισλαμικό Κράτος, που διακηρύττει ότι θέλει να εκπληρώσει την προφητεία της ισλαμικής Αποκάλυψης, έχει βάλει στόχο να καταλάβει τη Ρώμη ώστε να επισπεύσει τα γεγονότα.

Εάν δηλαδή η Ρώμη πέσει στα χέρια των μουσουλμάνων, τότε ο Ψευδομεσσίας θα εμφανιστεί συντομότερα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Δευτέρα Παρουσία και όλοι θα ζήσουμε σε ένα «θεϊκό» πλανήτη.

Σε ένα απόσπασμα από το Κοράνι αναφέρεται, ότι «θα επιτεθείτε στην Αραβία και ο Θεός θα σας επιτρέψει να την κατακτήσετε, θα επιτεθείτε στην Περσία και ο Θεός θα σας κάνει να την κατακτήσετε. Τότε θα επιτεθείτε στη Ρώμη και ο Θεός θα σας κάνει ικανούς να την κατακτήσετε και μετά θα επιτεθείτε στον Ψευδομεσσία και ο Θεός θα σας επιτρέψει να τον κατακτήσετε».

Οι τζιχαντιστές εδώ έχουν μπλέξει στην κυριολεξία τις… Ρώμες.

Την εποχή του Μωάμεθ, Ρώμη – Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία θεωρούνταν και ήταν το Βυζάντιο, δηλαδή η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Εξάλλου το ανατολικό ρωμαϊκό κράτος ουδέποτε ονομάστηκε Βυζάντιο (η ονομασία είναι μεταγενέστερη και δόθηκε για πρώτη φορά το 1562 από τον ιστορικό Ιερώνυμο Βόλφ στη Γερμανία).

Την εποχή εκείνη η Συρία ήταν έδαφος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Η προφητεία, λοιπόν, ήταν ο «σχεδιασμός» των μουσουλμάνων. Πρώτα θα έπαιρναν την Αραβία, μετά την Περσία και τελευταία θα χτυπούσαν τη Ρώμη, όταν θα ήταν πλέον δυνατοί, εισβάλλοντας στη Συρία και στη Μέση Ανατολή που ήταν ρωμαϊκά εδάφη.

Ωστόσο, αυτό που «διαφεύγει» στους τζιχαντιστές είναι ότι και την ίδια τη Ρώμη κατέκτησαν οι μουσουλμάνοι και την κατέχουν ακόμα!

Ποια Ρώμη; Την Κωνσταντινούπολη, που το πραγματικό της όνομα είναι Νέα Ρώμη και στα χρόνια του Μωάμεθ ήταν η πρωτεύουσα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Βεβαίως, αν και το Ισλάμ εκπλήρωσε την εν λόγω προφητεία, ο Ψευδομεσσίας δεν εμφανίστηκε ούτε ήρθε η Ημέρα της Κρίσεως.

Αυτό έχει μπερδέψει τους τζιχαντιστές, εάν τους έχει μπερδέψει και δεν χρησιμοποιούν την προφητεία για τους δικούς τους επεκτατικούς σκοπούς, και διαδίδουν ότι πρέπει να καταλάβουν τη Ρώμη της Ιταλίας. Τότε θεωρούν, αφού κατακτήσουν την πρεσβυτέρα Ρώμη, θα ακολουθήσει και η κατάκτηση του Ισραήλ, που το ταυτίζουν με τον Ψευδομεσσία.

Με απλά λόγια, έχουν κόψει και ράψει εκ νέου την προφητεία, όπως συνήθως συμβαίνει με τις προφητείες, ώστε να εξυπηρετεί τους τωρινούς σχεδιασμούς τους.

Συνεχίζουν οι τζιχαντιστές:

“Έχουμε διδαχτεί από την ισλαμική παράδοση ότι [οι Ρωμαίοι] θα φτάσουν στη Νταμπίκ. Ενώ οι Ρωμαίοι από όλη τη Δύση [Ευρώπη και Αμερική] θα εισβάλουν στη Συρία για τη μάχη της Αποκάλυψης, οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος θα παρατάσσονται για να τους πολεμήσουν στη Συρία”.

Στο ενδιάμεσο, αντάρτικες τζιχαντιστικές ομάδες επανδρωμένες από τις μουσουλμανικές κοινότητες της Ευρώπης, θα αρχίσουν ανορθόδοξο πόλεμο μέσα στη Γηραιά Ήπειρο.

“Οι Ευρωπαίοι μουσουλμάνοι που ήλθαν στο Ισλαμικό Κράτος θα εκπαιδευτούν στα στρατόπεδα. (…) Ορισμένοι από αυτούς τους εκπαιδευμένους πολεμιστές θα επιστρέψουν στην Ευρώπη, για να δημιουργήσουν τους δικούς τους κρυφούς πυρήνες για να συνεχίσουν τον τζιχάντ [ιερό πόλεμο] και να πάρουν εκδίκηση για την κατοχή των μουσουλμανικών εδαφών από τους δυτικούς”.

“Αυτοί οι πολεμιστές θα πάρουν την εκπαίδευσή τους και θα διαταχθούν να επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές χώρες προέλευσής τους. Εκεί θα τεθούν σε κατάσταση “ύπνου” μέχρι ο χαλίφης να τους διατάξει να ξεκινήσουν επιθέσεις στην Ευρώπη”.

“Νομίζουν ότι οι ξένοι τζιχαντιστές θα επιστρέψουν στην Ευρώπη αργότερα, αλλά στην πραγματικότητα ήδη μερικές εκατοντάδες εκπαιδευμένοι τζιχαντιστές έχουν επιστρέψει κρυφά”.

Στο βιβλίο περιγράφονται με λεπτομέρειες πώς θα δημιουργηθούν κρυφές τζιχαντιστικές βάσεις μέσα σε ευρωπαϊκές γειτονιές, ό,τι δηλαδή ισχύει στο Βέλγιο, όπου μέσα από τις ίδιες τις Βρυξέλλες σχεδιάστηκαν οι επιθέσεις στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου.

“Οι πυρήνες θα μοιράζονται άνδρες, όπλα, στρατηγικές μεταξύ τους και όταν θα “σηκωθούν” θα είναι ένας μεγάλος μουσουλμανικός στρατός μέσα στην Ευρώπη”.

“Μουσουλμάνοι μαχητές από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες θα πολεμάνε ασταμάτητα, θα περνάνε από σύνορα, μέχρι να φτάσουν στα βόρεια της Ρώμης [στην Ιταλία]”.

Παράλληλα, το Ισλαμικό Κράτος μέσω Τουρκία θα περάσει από την Αδριατική Θάλασσα στην Ιταλία.

Η Ιταλία θα κατακτηθεί από μουσουλμανικές στρατιές που θα έρχονται από όλα τα σημεία του ορίζοντα.

Οι κατακτητές θα είναι οπλισμένοι μουσουλμάνοι της Ευρώπης, μουσουλμάνοι των δυτικών Βαλκανίων (Αλβανοί και Βόσνιοι) και αραβικός στόλος από τον νότο.

“Δίχως κανένας να μπορεί να τους αντιμετωπίσει, οι μουσουλμάνοι θα καταλάβουν τη Ρώμη της Ιταλίας”.

“Η σημαία του Ισλάμ θα υψωθεί ψηλά, στην καρδιά της Ευρώπης… στην καρδιά της Ρώμης”.

“Επτά μήνες μετά την κατάκτηση της Ρώμης, θα εμφανιστεί ο Ψευδομεσσίας, ο Αλ Μασίχ Αντ Ντατζάλ.

Σχετικά άρθρα