Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 4 τζιχαντιστές του κατηγορούμενους για διαφθορά

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 4 τζιχαντιστές του κατηγορούμενους για διαφθορά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Διαφθορά, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μανμπίτζ, Συρία, Τζιχαντιστές,

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε την Κυριακή τέσσερις τζιχαντιστές του στη συριακή πόλη Μανμπίτζ, στη βόρεια Συρία, κατηγορώντας τους για κλοπή και διαφθορά.

“Η ηγεσία της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Μανμπίτζ συνέλαβε τέσσερα μέλη της οργάνωσης και τους καταδίκασε για διαφθορά”, δήλωσε ο τοπικός διαδικτυακός ακτιβιστής Νάσερ Τελτζμπίνι στο ARA News.

“Οι τζιχαντιστές κατηγορήθηκαν ότι έκλεψαν χρυσό και πέντε εκατομμύρια συριακές λίρες (22.700 δολάρια) από την Ισλαμική Τράπεζα στη Μανμπίτζ”.

Το ισλαμικό δικαστήριο της Σαρία αποφάσισε την άμεση δημόσια εκτέλεση των τεσσάρων.

“Τα τέσσερα μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εκτελέστηκαν από εκτελεστικό απόσπασμα δημόσια, μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους, στο κέντρο της Μανμπίτζ”, είπε ο ίδιος.

Το Ισλαμικό Κράτος άρχισε πρόσφατα να τιμωρεί δημοσίως τα μέλη του που παραστρατούν ώστε να περάσει το μήνυμα τους κατεχόμενους πληθυσμούς ότι τιμωρεί το ίδιο όσους παρανομούν, είτε είναι πολίτες, είτε μέλη του.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Σχετικά άρθρα