Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζέμαν: Καλύτερα να μη φέρουν τη μουσουλμανική κουλτούρα τους στην Ευρώπη

Ζέμαν: Καλύτερα να μη φέρουν τη μουσουλμανική κουλτούρα τους στην Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Κολωνία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Μίλος Ζέμαν, Πρόσφυγες, Τσεχία,

Σκληρά λόγια χρησιμοποίησε για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος της Τσεχίας, για τους μουσουλμάνους. «Καλύτερα να μην φέρουν την κουλτούρα τους στην Ευρώπη», δήλωσε ο Μίλος Ζέμαν, αναφερόμενος στις επιθέσεις των μουσουλμάνων της Γερμανίας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Στο σύνολο των αντιδράσεων για την παρουσία μεταναστών στην Ευρώπη, προστέθηκε και ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν, ο οποίος σε χτεσινές δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως είναι αδύνατον να ενσωματωθούν τόσοι πρόσφυγες στην Ευρώπη.

«Η εμπειρία των χωρών της Δυτικής Ευρώπης μέχρι σήμερα δείχνει ότι σε πόλεις που δημιουργήθηκαν γκέτο από μετανάστες, η ενσωμάτωση της μουσουλμανικής κοινότητας είναι πρακτικά ανέφικτη», δήλωσε ο ίδιος σε κανάλι της χώρας του.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα επεισόδια της Κολονίας, λέγοντας ««Ας τους αφήσουμε να έχουν την κουλτούρα της στις χώρες τους, και να μην την φέρνουν στην Ευρώπη, διαφορετικά θα καταλήξουμε σε περιστατικά όπως αυτά της Κολονίας»

Ο 71χρονος πρόεδρος της Τσεχίας και πρώην πρωθυπουργός είναι γνωστός για τις θέσεις του εναντίον των μεταναστών και των προσφύγων.

Είναι ο ίδιος που το Νοέμβριο που μας πέρασε είχε κάνει την απίστευτη δήλωση που κατηγορούσε τους Σύρους πρόσφυγες ότι διακινδυνεύουν τις ζωές των παιδιών τους διασχίζοντας την Μεσόγειο, για να τα χρησιμοποιήσουν (τα παιδιά) ως «όπλα» για να τους επιτραπεί η παραμονή τους στην Ευρώπη.

Σχετικά άρθρα