Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παλαιστίνιος τζιχαντιστής μπήκε σε σπίτι και έσφαξε μια γυναίκα!

Παλαιστίνιος τζιχαντιστής μπήκε σε σπίτι και έσφαξε μια γυναίκα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ιουδαία, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές,

Παλαιστίνιος τζιχαντιστής μπήκε την Κυριακή σε ένα ισραηλινό σπίτι και μαχαίρωσε θανάσιμα μια γυναίκα 38 ετών.

Είναι η πρώτη φορά που Παλαιστίνιος μοναχόλυκος μπαίνει σε σπίτι για να σκοτώσει και είναι ξεκάθαρο μήνυμα προς τους Ισραηλινούς ότι πλέον δεν θα τους σφάζουν μόνο στους δρόμους αλλά και μέσα στα σπίτια τους, κορυφώνοντας την τρομοκρατία στα ύψη.

Το έγκλημα συνέβη στην Οτνιέλ, μια πόλη στην Ιουδαία.

Ο τζιχαντιστής κατάφερε να εισέλθει στον οικισμό απαρατήρητος, στη συνέχεια βρήκε ένα σπίτι, μπήκε μέσα και έσφαξε την άτυχη γυναίκα. Μετά κατάφερε να διαφύγει, με τις ισραηλινές Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο, ενώ ζητήθηκε από τους κατοίκους της πόλης να μείνουν στα σπίτια τους, από τον φόβο μην ακολουθήσουν και άλλα χτυπήματα.

Ο Νοάμ Μπαρ, από τους τραυματιοφορείς που έφτασαν στο σημείο του τρομοκρατικού χτυπήματος, δήλωσε στα ισραηλινά Μέσα: “…το θέαμα που αντικρίσαμε δεν ήταν εύκολο. Είδαμε μια αναίσθητη γυναίκα κοντά στα 40, που δεν ανέπνεε, ούτε είχε σφυγμό. Το πάνω μέρος του κορμιού της ήταν γεμάτο τραύματα. Προσπαθήσαμε να την επαναφέρουμε, αλλά στο τέλος διαπιστώσαμε τον θάνατό της”.

Αυτό που συγκλονίζει ακόμα περισσότερο είναι, ο τζιχαντιστής έσφαζε τη γυναίκα μπροστά στα τρία παιδιά της που ούρλιαζαν…

Δείτε βίντεο από τον τόπο του εγκλήματος:

Σχετικά άρθρα