Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο εφιάλτης της Μέρκελ! Οι μισοί Γερμανοί ζούνε στον τρόμο από τους πρόσφυγες

Ο εφιάλτης της Μέρκελ! Οι μισοί Γερμανοί ζούνε στον τρόμο από τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία, Δημοσκοπήσεις, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες,

Νέες δημοσκοπήσεις αποκαλύπτουν ότι τουλάχιστον οι μισοί Γερμανοί δηλώνουν ότι φοβούνται από τους πρόσφυγες που εισήλθαν στη χώρα τους, μετά τα γεγονότα της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία και σε άλλες γερμανικές πόλεις.

Σε δημοσκόπηση του ZDF αποκαλύπτεται ότι το 60% όσων απάντησαν στη δημοσκόπηση πιστεύουν ότι η Γερμανία δεν μπορεί να διαχειριστεί τους πρόσφυγες που έχουν εισέλθει στη χώρα και είναι κατά 14% περισσότεροι από όσοι πίστευαν το ίδιο στις αρχές Δεκεμβρίου.

Το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς μπουλούκια ανδρών, προσφύγων, που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τον κεντρικό σταθμό της Κολωνίας παρενόχλησαν σεξουαλικά περισσότερες από 500 γυναίκες που κατέβαιναν από τα βαγόνια για να γιορτάσουν στο κέντρο της πόλης τους.

Εκείνο το βράδυ η γερμανική Αστυνομία αιφνιδιάστηκε και αποδείχθηκε ανίκανη να αντιμετωπίσει το όργιο σεξουαλικών επιθέσεων και ληστειών, πράγμα που έχει ανησυχήσει ακόμα περισσότερο τους πολίτες.

Στην ίδια δημοσκόπηση καταγράφεται ότι το 56% των ερωτηθέντων είναι δυσαρεστημένοι με την προσφυγική πολιτική της Άνγκελα Μέρκελ, 7% περισσότεροι από όσοι είχαν καταγραφεί στις αρχές Δεκεμβρίου.

7 στους 10 Γερμανούς φοβούνται ότι θα αυξηθεί η εγκληματικότητα, ενώ τον Οκτώβριο ανησυχούσε το 62%, με το 42% να δηλώνει ότι οι “πολιτισμικές αξίες” του γερμανικού έθνους κινδυνεύουν από τους πρόσφυγες.

Το 51% των Γερμανών σε άλλη δημοσκόπηση του ARD που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, δηλώνουν ότι δεν πιστεύουν τη διαβεβαίωση της Άνγκελα Μέρκελ ότι “θα το διαχειριστούμε” σε ό,τι αφορά το προσφυγικό. 3% περισσότεροι από τον Οκτώβριο.

Στην ίδια δημοσκόπηση το 48% απαντά ότι φοβάται τους πρόσφυγες.

Μέχρι την Παρασκευή το πρωί οι μηνύσεις που είχαν υποβληθεί για τα έκτροπα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία είχαν φτάσει τις 652, από τις οποίες οι 311 σχετίζονται με σεξουαλικής φύσης εγκλήματα.

Η γερμανική Αστυνομία σύστησε ένα ειδικό αστυνομικό σώμα που ονομάζεται “Καζαμπλάνκα” που έχει ως αποστολή του να αποτρέψει την επανάληψη παρόμοιων εκτρόπων.

Σχετικά άρθρα