Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεκάδες νεαρές από τη Βρετανία πήγαν “νύφες” στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία

Δεκάδες νεαρές από τη Βρετανία πήγαν “νύφες” στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βρετανία, Ερωτική Σκλάβα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

Δεκάδες είναι οι νεαρές κοπέλες και γυναίκες που εγκατέλειψαν τη Βρετανία το 2015 για να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία.

Η βρετανική Αντιτρομοκρατική πιστεύει ότι τουλάχιστον 56 γυναίκες που αναφέρθηκαν ως αγνοούμενες από τις οικογένειές τους μέσα στο 2015, έχουν ταξιδέψει στη Συρία και έχουν ενταχθεί στους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

“Ανησυχούμε βαθύτατα για όλα αυτά τα κορίτσια, νεαρές γυναίκες αλλά και τις οικογένειες που αποφάσισαν να πάνε στη Συρία, αγνοώντας τους κινδύνους που θα αντιμετωπίσουν εκεί αμέσως μετά την άφιξή τους, όπως και το γεγονός ότι είναι αμφίβολο εάν θα τα καταφέρουν να διαφύγουν από εκεί εάν αλλάξουν γνώμη”, δήλωσε η αξιωματικός της Αστυνομίας Έλεν Μπαλ.

Οι περισσότερες κοπέλες είναι παιδιά μουσουλμάνων μεταναστών στη Βρετανία με βρετανική υπηκοότητα. Μεγάλωσαν σε έναν δυτικό κόσμο, που δεν τον ένιωσαν όμως ποτέ πραγματικά ως πατρίδα τους, και γοητεύθηκαν από τον “απελευθερωτικό” αγώνα των τζιχαντιστών, οι οποίοι παριστάνουν τους λαϊκούς και κοινωνικούς αγωνιστές, ενώ “πουλάνε” και έρωτα μέσω των social media ώστε να πείσουν νεαρές κοπέλες να ταξιδέψουν στη Συρία για να τους συναντήσουν.

Οι περισσότερες δυτικές μουσουλμάνες όταν φτάνουν στη Συρία προσγειώνονται απότομα στην πραγματικότητα των τζιχαντιστών, ωστόσο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψουν στις χώρες προέλευσής τους.

Οι κοπέλες συνήθως “παντρεύονται” νεαρούς τζιχαντιστές και τους προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες. Όταν μια νεαρή χάσει τον τζιχαντιστή της σε μάχη δεν μένει για πολύ καιρό χήρα. Υπάρχει σειρά δεκάδων μπακουριών που περιμένουν να ζευγαρώσουν πριν πεθάνουν για το Ισλάμ. Οι νεαρές αλλάζουν συζύγους και προσφέρουν έτσι τις υπηρεσίες τους στην “επανάσταση”.

Σχετικά άρθρα