Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δανία: Συμφωνήσαμε να φιλοξενήσουμε πρόσφυγες και αυτοί πειράζουν τις γυναίκες μας

Δανία: Συμφωνήσαμε να φιλοξενήσουμε πρόσφυγες και αυτοί πειράζουν τις γυναίκες μας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δανία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Σεξουαλική Παρενόχληση,

Μετά από αρκετά περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης νεαρών κοριτσιών από πρόσφυγες και μετανάστες, οι κάτοικοι της μικρής δανέζικης πόλης Thisted συνειδητοποίησαν ότι πρέπει κάτι να κάνουν άμεσα για να σταματήσει όλο αυτό, μεταδίδει το Sputnik.

Η πόλη άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα με τους αλλοδαπούς από την ημέρα που άνοιξε ένα κέντρο υποδοχής προσφύγων τον Νοέμβριο, σύμφωνα με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό TV2.

Ο Λαρς Σλοθ (Lars Sloth), διευθυντής της μονάδας για παιδιά και οικογένειες στην πόλη Thisted, μίλησε για αρκετές συμπλοκές μεταξύ των ντόπιων και των αιτούντων άσυλο. Πρόσφυγες παρενόχλησαν σεξουαλικά τόσες πολλές γυναίκες της πόλης, σε σημείο οι νεαρές να μην τολμούν πλέον να βγουν από τα σπίτια τους μόλις νυχτώσει.

“Παραδεχόμαστε ότι έχουμε προβλήματα. Πολλές νεαρές γυναίκες μας παρενοχλήθηκαν και δέχτηκαν προσβολές από τους πρόσφυγες που η πόλη μας συμφώνησε να φιλοξενήσει”, είπε χαρακτηριστικά.

Οι κάτοικοι αποφάσισαν να αναλάβουν την ασφάλειά τους μόνοι τους, βγάζοντας “περιπολίες” από κατοίκους, ιδιαίτερα τις νύχτες Σαββάτου και Κυριακής, ώστε με την παρουσία τους στους δρόμους να αποτρέπουν τη βία και τις αντικοινωνικές συμπεριφορές.

Παράλληλα, η τοπική κοινωνία σκέφτεται να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα ώστε να διδάξει στους πρόσφυγες πώς πρέπει να συμπεριφέρονται στη Δανία, να μην επιτίθενται στις γυναίκες, όπως και μαθήματα γλώσσας, μήπως και τεθεί το πρόβλημα υπό έλεγχο.

Σχετικά άρθρα