Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Τζιχαντιστής έβαλε ανήλικη σε βαρέλι στον ήλιο για μια εβδομάδα”

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γιαζίντι, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές,

Αυτό που συμβαίνει στη Συρία από τους τζιχαντιστές είναι συστηματική γενοκτονία αναφέρει η εφημερίδα Novaya Gazeta.

Γυναίκες βιάζονται κατά συρροή κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας τους, οι περισσότερες Γιαζίντι, αλλά και σιίτες, χριστιανοί κ.ά.

Οι δράστες δεν βλέπουν τα θύματα τους σαν ανθρώπινα όντα και κάθε άνθρωπος που δεν ανήκει στο Ισλάμ τους πρέπει να πεθαίνει, αναφέρει η εφημερίδα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για ένα κοριτσάκι εννιά χρονών που βιάστηκε επτά φορές από τους τζιχαντιστές.

Αναφέρει επίσης την περίπτωση γυναίκας που υποχρεωνόταν να μαθαίνει ένα απόσπασμα από το Κοράνι και μια μέρα ένας τζιχαντιστής που την έπιασε να κάνει λάθος στο απόσπασμα που είχε μάθει, έβαλε την κόρη της δύο ετών, σε ένα βαρέλι και το άφησε μια εβδομάδα στον ήλιο για να πεθάνει.

Μετά από μία εβδομάδα την έβγαλε ακόμη ζωντανή και την έβαλε απότομα σε παγωμένο νερό με αποτέλεσμα να χάσει ένα μάτι και μετά τη χτύπησε μέχρι θανάτου.

Αργότερα απείλησε τη γυναίκα πως θα σκοτώσει το γιο της αν δεν κάτσει να τη βιάσει. “Δεν είχα άλλη επιλογή” δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα.

Οι ψυχολόγοι που αντιμετωπίζουν τέτοιες περιπτώσεις γυναικών που διαφεύγουν από το Ισλαμικό Κράτος, αναφέρουν πως με τέτοιες εμπειρίες ποτέ δεν θα μπορέσουν στο μέλλον να ανακάμψουν ψυχολογικά…

Σχετικά άρθρα