Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιστήμονες βαράνε «καμπανάκι”: Οι πρόσφυγες «μπακούρια” απειλή για τις γυναίκες

Επιστήμονες βαράνε «καμπανάκι”: Οι πρόσφυγες «μπακούρια” απειλή για τις γυναίκες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γερμανία, Ισλάμ, Κολωνία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Μουσουλμάνοι, Πρόσφυγες, Σεξουαλική Παρενόχληση, Σουηδία,

Η προσφυγική κρίση θα αφήσει μια μαύρη κληρονομιά στην Ευρώπη. Θα περιορίσει τον τρόπο ζωής των γυναικών, σύμφωνα με την Αμερικανίδα πανεπιστημιακό Βάλερι Χάντσον (Valerie Hudson).

«Φαίνεται ότι μια από τις κληρονομιές θα είναι η μεταβολή στις αναλογίες του πληθυσμού μεταξύ γυναικών και ανδρών, θα έχουμε μια αρσενοποίηση του πληθυσμού”, λέει αναφερόμενη στους εκατοντάδες χιλιάδες Σύρους και Ιρακινούς λιποτάκτες και ανυπότακτους που έρχονται στην Ευρώπη ως πρόσφυγες, ενώ δεν αποτελούν άμαχο πληθυσμό.

Όλοι αυτοί οι μοναχικοί άνδρες θα αναζητήσουν γυναίκες να ζευγαρώσουν, είναι η φύση – η ανάγκη, αλλά δεν θα βρίσκουν.

«Αυτό θα έχει μια ακόμα κληρονομιά, μια τραγική κληρονομιά, μια κοινωνία λιγότερο ανοιχτή για τις γυναίκες”, είπε η πανεπιστημιακός μιλώντας στο Sputnik.

Το 66% των ενηλίκων προσφύγων που εισήλθαν στην Ευρώπη από την Ιταλία και την Ελλάδα ήταν άνδρες, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (IOM) και το 90% των παιδιών και των εφήβων ήταν επίσης αγόρια.

Το TRIBUNE έγραφε και προειδοποιούσε στις 7 Νοεμβρίου 2015:

Μεγάλη σημασία έχει η σύνθεση των προσφύγων. Θα περίμενε κανείς ότι αναζητούν την ασφάλεια κυρίως οικογένειες. Όχι. Οι μοναχικοί άνδρες έχουν την πρωτιά.

Οι άνδρες είναι το 65% των προσφύγων – μεταναστών, οι γυναίκες το 14% και τα παιδιά το 20%. Που σημαίνει ότι ακόμα και εάν στις γυναίκες προστεθεί αυθαίρετα από ένας άνδρας, για να τις «ζευγαρώσουμε», μένει ένα 51% προσφύγων – μεταναστών που είναι μπακούρια.

Με άλλα λόγια, στους 770.838 πρόσφυγες και μετανάστες που εισήλθαν στην Ευρώπη, οι 390.000 περίπου είναι μοναχικοί άνδρες, δίχως σύντροφο και δίχως οικογένεια. Αυτό είναι πρόβλημα και δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το γιατί.

Η καθηγήτρια Χάντσον, που μελέτησε τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων στην Ασία για περίπου 20 χρόνια, λέει ότι δυσανάλογες ανδρικές (πληθυσμιακά) κοινωνίες δεν είναι καλό περιβάλλον για τις γυναίκες.

Οι πρόσφατες σεξουαλικές επιθέσεις την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία και σε άλλες πόλεις της Γερμανίας, από μπακούρια άνδρες που περιγράφησαν από τα θύματά τους ως Βορειοαφρικανοί ή Άραβες, θα έπρεπε ήδη να λειτουργήσει ως ξυπνητήρι στους κυβερνώντες. Η καθηγήτρια Χάντσον προσθέτει και το αυτονόητο: «Θα αυξηθεί και η ζήτηση για πόρνες”.

Η Σουηδία, για παράδειγμα, που έδινε μαθήματα «ανοιχτής” και «ανεκτικής κοινωνίας” σε όλους τους άλλους, έχει αρχίσει και ζορίζεται διότι συνειδητοποίησε ότι το 71% των αιτούντων άσυλο είναι άνδρες.

«Όλες οι χώρες κοιτούν τη Σουηδία ως ένα παράδειγμα μιας χώρας πλήρως αφοσιωμένης στην καθολική ισότητα ανδρών και γυναικών. Πώς είναι λοιπόν δυνατό η Σουηδία να μην βλέπει την προστασία της αναλογίας του πληθυσμού μεταξύ ανδρών και γυναικών ως κάτι σημαντικό;” αναρωτιέται στα αυτονόητα η Αμερικανίδα καθηγήτρια.

«Πώς αυτή η αμέλεια συμβιβάζεται με τον φεμινισμό; Και αυτή η αλλαγή [στις αναλογίες μεταξύ ανδρών και γυναικών] δεν ξεκίνησε [στη Σουηδία] το 2015. Η μέχρι τώρα ανοιχτή Σουηδία στη μετανάστευση έχει ήδη προκαλέσει ανωμαλία στην αναλογία ανδρών και γυναικών που ζούνε στη χώρα, απλώς το 2015 το εκτίναξε”, λέει η Χάντσον.

Σε μια τέτοια κοινωνία, με περισσότερους άνδρες από τις γυναίκες, οι βιασμοί και οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις θα είναι όλο και πιο συχνά φαινόμενα.

Το θεαματικότερο της ανικανότητας όλων των Ευρωπαίων ηγετών είναι ότι αυτοί οι υποτιθέμενοι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι εμμονικοί λογιστές και πολλοί απαίδευτοι γραφειοκράτες, δεν είχαν προβλέψει κάτι που ήταν αυτονόητο από την αρχή, ότι τόσοι νεαροί άνδρες δίχως «εκτόνωση” αποτελούν άμεση κοινωνική βόμβα και την είδαμε ήδη να σκάει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ακόμα και τα γερμανικά «αστέρια”, που όλα τα ξέρουν καλύτερα (ή έτσι θέλουν να νομίζουν), πιάστηκαν στον ύπνο όταν 1.000 έξαλλοι νεαροί αρσενικοί πρόσφυγες την έπεφταν ως αγέλες σε νεαρές κοπέλες, κακοποιώντας και ληστεύοντας στο κέντρο της Κολωνίας.

Ευτυχώς που επεμβαίνουν επιστήμονες και προειδοποιούν για τις μαύρες ημέρες που έρχονται, διότι όποιος δημοσιογράφος τολμήσει να γράψει μια κουβέντα παραπάνω είναι στημένοι οι γνωστοί «επαγγελματίες” αλληλέγγυοι να ρίξουν λάσπη.

Εδώ φτάσαμε στο εξευτελιστικό για τις γυναίκες, που είναι τα θύματα, αντί να πουν στους μετανάστες να κρατάνε τα χέρια τους μαζεμένα, τόλμησαν και είπαν στις Ευρωπαίες να μην προκαλούν με το ντύσιμό τους τούς πρόσφυγες. Μήπως πρέπει να ντύνουμε τις γυναίκες μας με μπούρκες για να αισθάνονται στο φυσικό τους χώρο οι έξαλλοι που μαζέψατε στην Ευρώπη;

Πάντως, για να σας φύγει η απορία, ούτε η μπούρκα τους εμποδίσει να κάνουν επίδειξη της χυδαιότητάς τους. Διότι είναι τόση η στέρηση, που και με την ιδέα φτιάχνονται. Είμαστε υπερβολικοί;

Βίντεο φρίκη! Όχλος από Σαουδάραβες κύκλωσε και παρενόχλουσε δύο γυναίκες [Πρώτη δημοσίευση στο TRIBUNE στις 28 Ιουλίου 2015]

Η αστυνομία στη Σαουδική Αραβία συνέλαβε ορισμένους άνδρες από έναν όχλο που παρενόχλησε με τρόπο χυδαίο δύο γυναίκες που περπατούσαν μόνες τους σε ένα πάρκο στο Ριάντ.

Παρά το γεγονός ότι οι γυναίκες ήταν καλυμμένες από την κορυφή μέχρι τα νύχια με μουσουλμανικούς χιτώνες, αφήνοντας μόνο τα μάτια τους γυμνά, αυτό δεν πτόησε τους βάρβαρους συμπατριώτες τους να τις περικυκλώσουν και να τις παρενοχλούν ασταμάτητα.

Η παρενόχληση των γυναικών καταγράφηκε και σε βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και έτσι η Αστυνομία μπόρεσε να εντοπίσει μερικούς από τους θρασύτατους παρενοχλητές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Σαουδάραβες συμπεριφέρονται σαν ζώα. Στο παρελθόν έχουν αναρτηθεί βίντεο στο YouTube με Σαουδάραβες να μαστιγώνουν τους αλλοδαπούς υπηρέτες τους, να σκοτώνουν εν ψυχρώ μετανάστες στη μέση του δρόμου, να λεηλατούν κρυφές εκκλησίες Αιθιόπων μεταναστών, να διαπράττουν κάθε αδιανόητη βαρβαρότητα ως κάτι φυσιολογικό.

Σε αυτόν τον βαθιά καθυστερημένο και συνάμα καταπιεσμένο λαό, η παρενόχληση δύο γυναικών στον δρόμο από ένα πλήθος περισσοτέρων από 50 άνδρες, όπως θα δείτε και στο βίντεο, ήταν ένα είδος διασκέδασης… Τόσο κτήνη…

Εάν νομίζετε ότι είναι το ντύσιμο που τους προκαλεί, είστε βαθιά γελασμένοι. Η στέρηση τους τρελαίνει στο μυαλό και στο τέλος εκτονώνονται με καμήλες… Δεν φταίνε αυτοί, που τους μεγάλωσαν έτσι, δεν φταίμε όμως και εμείς που μεγαλώσαμε αλλιώς.

Σχετικά άρθρα