Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαρτυρία ΣΟΚ – Κολωνία: «Πρόσφυγες χούφτωναν τη σύντροφό μου και εγώ κοίταγα!”

Μαρτυρία ΣΟΚ – Κολωνία: «Πρόσφυγες χούφτωναν τη σύντροφό μου και εγώ κοίταγα!”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γερμανία, Κολωνία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Πρωτοχρονιά, Σεξουαλική Παρενόχληση,

Σε όλη τη Γερμανία ομάδες ξαναμμένων μουσουλμάνων προσφύγων επιτέθηκαν σε γυναίκες την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Γυναίκες κακοποιήθηκαν, παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά, ληστεύτηκαν και σε μία περίπτωση έχει καταγγελθεί και βιασμός.

Το μεγάλο “πρωτοχρονιάτικο πάρτι” των νεαρών μουσουλμάνων έγινε στην Κολωνία, όπου 1.000 τουλάχιστον πρόσφυγες είχαν συγκεντρωθεί στον κεντρικό σταθμό της πόλης και μέχρι στιγμής έχουν καταγγελθεί στην Αστυνομία 80 επιθέσεις σε γυναίκες.

Οι νεαροί μουσουλμάνοι σχημάτιζαν ομάδες που περικύκλωναν ασυνόδευτες γυναίκες και τους επιτίθονταν [αναλυτικά για την Κολωνία εδώ].

Και στο Αμβούργο η Αστυνομία αντιμετώπισε παρόμοια περιστατικά, στην περιοχή του St Pauli. Όπως μεταδίδει το BBC, ένας πολιτικός δήλωσε ότι αυτό είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου.

Οι γερμανικές Αρχές ανησυχούν με το τι έχει να γίνει τον Φεβρουάριο, όταν θα ξαμολυθούν στους γερμανικούς δρόμους μεθυσμένα μπουλούκια λόγω του καρναβαλιού.

Ένας άνδρας, μεταδίδει το BBC, περιέγραψε πώς η σύντροφός του και η 15χρονη κόρη της περικυκλώθηκαν από ένα μεγάλο πλήθος έξω από τον κεντρικό σταθμό της Κολωνίας και εκείνος ήταν ανίκανος να τις βοηθήσει.

“Οι επιτιθέμενοι άρπαζαν τα στήθη της συντρόφου μου και τις χούφτωναν ανάμεσα στα πόδια τους”.

Μια Βρετανίδα που βρισκόταν για τις γιορτές στην Κολωνία είπε ότι άνδρες έριξαν δυναμιτάκια και βεγγαλικά στην παρέα της. Άνδρες που δεν μίλαγαν ούτε γερμανικά ούτε αγγλικά.

“Προσπαθούσαν να μας αγκαλιάσουν, να μας φιλήσουν. Ένας έκλεψε την τσάντα της φιλενάδας μου”, δήλωσε στο BBC.

“Ένας άλλος προσπάθησε να μας βάλει μέσα στο ‘ιδιωτικό του ταξί’. Ήμουν φοβισμένη, ποτέ στη ζωή μου δεν έχω βιώσει κάτι σαν αυτό”.

Στο Αμβούργο πολλές γυναίκες κατήγγειλαν ότι συμμορίες από άνδρες τις κακοποίησαν και τις λήστεψαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην οδό Reeperbahn, ένα δρόμο γνωστό για τη νυχτερινή του διασκέδαση.

Γερμανός αστυνομικός που βρισκόταν στον κεντρικό σταθμό της Κολωνίας, όταν συνέβαιναν τα έκτροπα εις βάρος γυναικών και ο ίδιος προσωπικά συνέλαβε 8 πρόσφυγες, δήλωσε σε τοπικό σάιτ:

“Ήταν όλοι αιτούντες άσυλο, είχαν μάλιστα μαζί τους και τα χαρτιά τους”.

Οι γερμανικές Αρχές, που αντιλαμβάνονται ότι έχει αρχίσει να χάνεται η μπάλα, έσπευσαν να πουν ότι δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση ότι όλοι οι “ξαναμμένοι” ήταν πρόσφυγες και ζήτησαν από τους πολίτες να μην καταλήγουν σε βιαστικά συμπεράσματα.

Δείτε ποια κατάσταση επικρατούσε έξω από τον κεντρικό σταθμό στην Κολωνία:

Σχετικά άρθρα