Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Εκπαιδεύουμε μια νέα γενιά που δεν γνώρισε ειρήνη για να σας σφάξει!”

“Εκπαιδεύουμε μια νέα γενιά που δεν γνώρισε ειρήνη για να σας σφάξει!”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αμπού Μουσάμπ Αλ Ζαρκάουι, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μαχντί, Νταμπίκ, Παιδιά Στρατιώτες, Τζιχαντιστές,

“Η Αμερική και οι Ρωμαίοι (Ευρωπαίοι) σύμμαχοί της βασίζονται πλήρως στους Κούρδους, τους Σιίτες παραστρατιωτικούς και τους αραβικούς στρατούς για να νικήσουν το Χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους”, αναφέρουν τα “Πρωτόκολλα της Οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος» που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, σε μορφή PDF, με τίτλο «Μαύρες Σημαίες από το Ισλαμικό Κράτος» (Black Flags From The Islamic State).

“Οι Αμερικανοί βλέπουν ότι οι προσπάθειές τους δεν αποδίδουν, για αυτό και έχουν αρχίσει σιγά σιγά να στέλνουν στρατεύματα πίσω στο Ιράκ για να υποστηρίξουν και να καθοδηγήσουν αυτές τις οπλισμένες ομάδες. Πολλοί Αμερικανοί το θεωρούν αυτό ως μια ‘έρπουσα αποστολή’ όπου με τον καιρό όλο και περισσότερα αμερικανικά στρατεύματα θα στέλνονται στο Ιράκ και τη Συρία μέχρι να συγκεντρωθούν πολλά τάγματα εκεί από Αμερικανούς και ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες.

»Ωστόσο, το Ισλαμικό Κράτος ήδη τους προκαλεί και το έχει πει ξεκάθαρα, ότι ‘θα φέρετε 960.000 στρατιώτες στο Νταμπίκ όπου ο προφητευμένος Μαλχάμα [ο πόλεμος της αποκάλυψης] θα συμβεί’.

»Αυτή τη στιγμή οι Αμερικανοί στέλνουν ειδικές δυνάμεις στο Ιράκ και τη Συρία. Χρησιμοποιούν ακόμα τις ίδιες τακτικές που χρησιμοποιούσαν και στο Ιράκ στις μέρες του Αμπού Μουσάμπ Αλ Ζαρκάουι, δηλαδή, ελπίζοντας να συλλάβουν τους ηγέτες και τον ‘εσωτερικό κύκλο’ του Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να νικήσουν με αυτό τον τρόπο το Ισλαμικό Κράτος.

»Ωστόσο, με τον καιρό θα συνειδητοποιήσουν ότι η ηγεσία του Ισλαμικού Κράτους χρησιμοποιεί μια πιο εκλεπτυσμένη τεχνική.

»Εκπαιδεύουν μια νέα γενιά μουτζαχεντίν στρατιωτών, ιδεολογικά και στρατιωτικά, οι οποίοι θα συνεχίζουν τον τζιχάντ ακόμα και εάν [οι ηγέτες] σκοτωθούν.

»Η νέα γενιά των ‘μουτζαχίντ κουταβιών’ δεν έχουν δει τίποτα άλλο παρά πόλεμο στις ζωές τους και έχουν διδαχθεί τίποτα άλλο παρά μόνο τον ιερό πόλεμο (τζιχάντ), έτσι θα είναι ακόμα πιο θανατηφόροι από τη γενιά των σημερινών μουτζαχεντίν.

»Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί αναλυτές κατακρίνουν την αμερικανική πολιτική που προσπαθεί να γκρεμίσει την ηγεσία σαν να πρόκειται απλά για ένα αντάρτικο όπως ήταν στα χρόνια του Αλ Ζαρκάουι.

»Οι δυναμικές έχουν αλλάξει εντελώς και ο τζιχάντ (ιερός πόλεμος) δεν θα εξαρτάται πλέον από τον Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι και τον εσωτερικό κύκλο του.

»Στην πραγματικότητα, σκοτώνοντας την ηγεσία θα είναι ακόμα χειρότερα για τους Αμερικανούς, επειδή η νέα γενιά θα είναι ακόμα πιο βάναυση επειδή κάθε φορά που η Αμερική προσπαθεί να καταστρέψει μια ένοπλη ισλαμιστική οργάνωση, μια ακόμα πιο βίαια ομάδα δημιουργείται.

»Στην πραγματικότητα -σύμφωνα με την προφητεία- ο Μαχντί [ο ισλαμικός Μεσσίας] θα εμφανιστεί μόνο μετά τον θάνατο του Χαλίφη και πολλοί προβλέπουν ότι αυτός ο Χαλίφης θα είναι ο Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι ή ο διάδοχός του.

»Τότε θα είναι μια εποχή που ο κόσμος θα είναι βυθισμένος στο χάος και οι μουσουλμάνοι θα θελήσουν να ενωθούν υπό κάποιον για να γίνει ο ηγέτης τους και να τους καθοδηγήσει”, καταλήγει το υποκεφάλαιο με τίτλο “Η Αμερική εξαρτάται από εντολοδόχους” (America’s reliance on Proxies), σελίδα 95 του «Μαύρες Σημαίες από το Ισλαμικό Κράτος».

Σχετικά άρθρα