Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξέφυγε (πάλι) ο Τραμπ: Κατηγόρησε Κλίντον και Ομπάμα ότι δημιούργησαν το Ισλαμικό Κράτος

Ξέφυγε (πάλι) ο Τραμπ: Κατηγόρησε Κλίντον και Ομπάμα ότι δημιούργησαν το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Μπάρακ Ομπάμα, Ντόναλντ Τραμπ, Τζιχαντιστές, Χίλαρι Κλίντον,

Ο ρεπουμπλικανός Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τη Χίλαρι Κλίντον και τον Μπάρακ Ομπάμα ότι δημιούργησαν το Ισλαμικό Κράτος.

Μιλώντας το Σάββατο το βράδυ σε συγκέντρωση έξαλλων υποστηρικτών του, ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι είχε προβλέψει την άνοδο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Μέση Ανατολή και ότι είχε απευθύνει έκκληση στη διακυβέρνηση Ομπάμα να χτυπήσει τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις που ελέγχουν οι τζιχαντιστές στη Συρία και το Ιράκ.

“Αυτοί δημιούργησαν το Ισλαμικό Κράτος. Η Χίλαρι Κλίντον δημιούργησε το Ισλαμικό Κράτος μαζί με τον Ομπάμα”, είπε ο Τραμπ σε ένα ένθερμο κοινό που ζητωκραύγαζε, στο Μπιλόξι του Μισισίπι.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι μέχρι στιγμής ο επικρατέστερος υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για να αναλάβει το χρίσμα του υποψηφίου Προέδρου των ΗΠΑ από το κόμμα του.

Οι προκλητικές του δηλώσεις για τις γυναίκες, τους μετανάστες, τους πρόσφυγες και τους μουσουλμάνους έχουν προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, μέχρι και ο ΟΗΕ έχει ασχοληθεί με αυτά που έχει πει, ωστόσο, η προκλητική ρητορική του τον έχει ανεβάσει στην κορυφή της προτίμησης των ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων.

Σχετικά άρθρα