Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Ετοίμαζε μακελειό στο Μόναχο! (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Βομβιστική Επίθεση, Γερμανία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μόναχο, Τζιχαντιστές,

Λουτρό αίματος στο Μόναχο ετοίμαζαν 5-7 βομβιστές από το Ισλαμικό Κράτος λίγες ώρες πριν μπει το 2016, σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας της γερμανικής πόλης.

«Στις 19:40 τοπική ώρα, η ομοσπονδιακή αστυνομία (BA) ενημέρωσε την αστυνομία του Μονάχου ότι είχαν λάβει πληροφορίες ότι 5-7 βομβιστές αυτοκτονίας του Ισλαμικού Κράτους προετοίμαζαν τρομοκρατική επίθεση στην πόλη, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης της Βαυαρίας Hubertus Andrä σε συνέντευξη Τύπου, όπως αναφέρει το RT.

Η αστυνομία στο Μόναχο εκκένωσε δύο σταθμούς τρένων την Πέμπτη βράδι, μετά από ενδείξεις μιας προσχεδιασμένης επίθεσης, σύμφωνα με μήνυμά της στον κοινωνικό ιστότοπο Tweeter.

“Πραγματική ένδειξη ότι στο Μόναχο σχεδιάζεται τρομοκρατική επίθεση. Παρακαλούμε αποφύγετε ανοιχτές συγκεντρώσεις καθώς και τον κεντρικό σταθμό τραίνων, και τον σταθμό τρένων Pasinger”, έλεγε η ανάρτηση στα γερμανικά, προσθέτοντας, “Ο σταθμός Pasinger και οι κεντρικοί σταθμοί έχουν εκκενωθεί. Τα τρένα δεν λειτουργούν. Παρακαλούμε ακολουθείστε τις υποδείξεις της αστυνομίας”.

Σχετικά άρθρα