Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καθολικός ιερέας πιάστηκε “καβάλα” με παντρεμένη νοσοκόμα (βίντεο)

Καθολικός ιερέας πιάστηκε “καβάλα” με παντρεμένη νοσοκόμα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αφρική, Βίντεο, Γκάνα, Ιερέας, Καθολική Εκκλησία, Νοσοκόμα, Σεξουαλική Παρενόχληση, Σκάνδαλο,

Ένας καθολικός ιερέας, ο Τζορτζ Κάστρο Γιανκέι (George Castro Yankey) πιάστηκε επ΄ αυτοφόρω, με τα παντελόνια κατεβασμένα, την ώρα που ήταν έτοιμος να “αμαρτήσει” με μια παντρεμένη νοσοκόμα.

Σύμφωνα με το ReportGhanaNews, ο ιερέας είναι ο διευθυντής του νοσοκομείου Σεντ Τζόσεφ (Άγιος Ιωσήφ) της πόλης Κοφορίντουα (Koforidua) στη Γκάνα, και ήταν γνωστό ότι χρησιμοποιούσε τη θέση του για να “κοιμάται” με την πλειονότητα του γυναικείου προσωπικού.

Ωστόσο, η τύχη του τέλειωσε όταν έβαλε στο μάτι μια παντρεμένη νοσοκόμα.

Της είπε ότι θα υπέγραφε την προαγωγή της μόνο εάν του “καθόταν”.

Η γυναίκα ανέφερε τον εκβιασμό στον άνδρα της και από κοινού αποφάσισαν να παγιδεύσουν τον σάτυρο ιερέα.

Η νοσοκόμα θα υποκρινόταν ότι δέχθηκε την ανήθικη πρόταση του ιερέα, αλλά θα τον καλούσε να το “κάνουν” σπίτι της, λέγοντας ψέμματα ότι ο άνδρας έλειπε εκτός πόλης.

Πράγματι, έτσι και έγινε. Ο ιερέας πήγε στο σπίτι της νοσοκόμας, σίγουρος ότι θα “έτρωγε” και ασυγκράτητος, πριν ακόμα κλείσει η πόρτα πίσω του, άρχισε να πετά τα… ράσα.

Ο άνδρας της νοσοκόμας περίμενε κρυμμένος σε μια ντουλάπα. Μόλις ο ιερέας έμεινε με το σώβρακο… ετοιμοπόλεμος, τότε ο σύζυγος πετάχτηκε μέσα από τη ντουλάπα και τον άρχισε στις σφαλιάρες.

Το όλο θέαμα ο σύζυγος το βιντεοσκοπούσε για να “τελειώνει” μια και καλά η “καριέρα” του εκβιαστή ιερέα, που απαιτούσε από τις νοσοκόμες να περνάνε από το κρεβάτι του εάν ήθελαν να δουν μια άσπρη ημέρα στη ζωή τους.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα