Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Η Γερμανία φοβάται χτύπημα από τζιχαντιστές την Πρωτοχρονιά

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bild, ISIL, ISIS, Βερολίνο, Βομβιστική Επίθεση, Γερμανία, Εφημερίδα Bild, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Τόμας ντε Μεζιέρ, Τρομοκρατία,

Η Γερμανική αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο τζιχαντιστές να χτυπήσουν με βόμβες και όπλα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Βερολίνο, σύμφωνα με έκθεση του Υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας.

Λιγότερο από δύο μέρες πριν εκατομμύρια πολίτες γεμίσουν τους δρόμους της Γερμανίας για να γιορτάσουν τον ερχομό του νέου έτους, το Υπουργείο Εσωτερικών προειδοποιεί σύμφωνα με τη Bild πως η πιθανότητα τρομοκρατικής επίθεσης με αυτοσχέδιες βόμβες ή όπλα από τζιχαντιστές, είναι πιθανή.

Οι Αυστριακές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν προειδοποιήσει ότι οι τρομοκράτες είναι πιθανό να χτυπήσουν σε μαζικές συγκεντρώσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις αυτές τις μέρες.

Ο Υπ. Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας Ντε Μεζιέρ παραδέχθηκε πως η χώρα του είναι στο στόχαστρο της διεθνούς τρομοκρατίας όπως κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Ένα εκατομμύριο Γερμανοί αναμένεται να πάρουν μέρος κοντά στην Πύλη του Βραδεμβούργου στην καρδιά του Βερολίνου για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η αστυνομία εξέδωσε οδηγία που απαγορεύει τα πυροτεχνήματα, τις τσάντες και τα σακίδια στην περιοχή των εορτασμών.

Σχετικά άρθρα