Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βέλγιο: 2 αστυνομικίνες “πήραν” 8 στρατιώτες ενώ ήταν σε επιφυλακή για το Ισλαμικό Κράτος

Βέλγιο: 2 αστυνομικίνες “πήραν” 8 στρατιώτες ενώ ήταν σε επιφυλακή για το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βέλγιο, Ισλαμιστές, Όργιο, Τζιχαντιστές,

Βέλγοι στρατιώτες και αστυνομικίνες κατηγορούνται ότι την ώρα που οι Βρυξέλλες είχαν τεθεί σε επιφυλακή για τον φόβο ενός πιθανού τζιχντιστικού χτυπήματος, αυτοί βρήκαν ευκαιρία, όσο βρίσκονταν στην υπηρεσία τους, και επιδόθηκαν σε ομαδικό όργιο. Για την υπόθεση ήδη διεξάγεται από τις βελγικές Αρχές έρευνα.

Ενώ κάποιοι αφοσιωμένοι στο καθήκον τους αξιωματικοί ερευνούσαν σπιθαμή προς σπιθαμή τις Βρυξέλλες για τον εντοπισμό υπόπτων τζιχαντιστών που συνδέονταν με τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, 8 Βέλγοι στρατιώτες και 2 αστυνομικίνες, που υποτίθεται βρίσκονταν σε επιφυλακή, μετέτρεψαν ένα αστυνομικό τμήμα στη συνοικία Ganshoren σε χώρο οργίου.

Στις 21 Νοεμβρίου η βελγική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι έθεσε τη χώρα στο υψηλότερο βαθμό συναγερμού. Καταστήματα, εστιατόρια, μουσεία, σχολεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, τα πάντα έκλεισαν στις Βρυξέλλες για λόγους ασφαλείας.

Εκείνες τις ώρες που ο συναγερμός ήταν στα “κόκκινα”, 2 αστυνομικίνες αποφάσισαν να… ξεαγχώσουν 8 στρατιώτες και τους “πήραν” όπως και όσο μπορούσαν.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι στο αστυνομικό τμήμα βρίσκονταν 15 με 20 στρατιώτες που είχαν μεταφερθεί από τους στρατώνες τους. Δεν σχολίασε το όργιο.

Σχετικά άρθρα