Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άλπεις: Επέστρεψαν τα κλοπιμαία με ευχές για καλά Χριστούγεννα!

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άλπεις, Γαλλία, Γαλλικές Άλπεις, Κλέφτες, Χριστούγεννα,

Οι δράστες κλοπής σε αποθήκη στις γαλλικές Άλπεις επέστρεψαν την παραμονή των Χριστουγέννων αρκετά κιβώτια από εκείνα που είχαν αφαιρέσει και τα οποία προορίζονταν για την αστυνομία, ευχόμενοι στα όργανα της τάξης «καλές γιορτές».

Τα επιστραφέντα πακέτα, τα οποία περιείχαν κυρίως περιβραχιόνια, βρέθηκαν στις 24 Δεκεμβρίου το πρωί, δηλαδή δύο ημέρες μετά την κλοπή τους, μπροστά σε ένα αστυνομικό τμήμα της περιοχής,σύμφωνα με την αρμόδια Εισαγγελία, που επιβεβαίωσε σχετικές πληροφορίες της εφημερίδας Le Dauphine Libere.

«Ήταν μια ωραία έκπληξη ότι βρήκαμε τα πακέτα μαζί με δυο λόγια. Αυτό δείχνει ότι η μαγεία των Χριστουγέννων εξακολουθεί να υπάρχει, ακόμη και για τους παραβάτες», ειρωνεύτηκε ο εισαγγελέας της Βιέν Ματιέ Μπουρέτ.

«Λυπούμαστε, ήταν εντελώς τυχαίο. Δεν χρησιμοποιήθηκαν ούτε βία ούτε όπλα. Καλές γιορτές σε όλους», γράφουν οι κλέφτες στο… συνοδευτικό μύνημα.

Σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει η Εισαγγελία για την κλοπή είχε επισημάνει πάντως ότι δεν υπήρχε κάποιο στοιχείο που «να διευκρινίζει αν οι κακοποιοί έψαχναν για τα δέματα που προορίζονταν για την αστυνομία ή τα έκλεψαν απλώς κατά τύχη».

Ο Μπουρέτ υπογράμμισε ωστόσο τώρα ότι οι πέντε δράστες της κλοπής, οι οποίοι φορούσαν γάντια και κουκούλες όταν την διέπραξαν, φρόντισαν να κρατήσουν τα κιβώτια που περιείχαν πολυτελή προϊόντα της Louis Vuitton.

Σχετικά άρθρα